Servicii de calitate, salon impecabil

De multe ori mi s-a intamplat sa las anumite lucruri pe ultima suta de metri, de cele mai multe ori nu am tinut cont ca exista posibilitatea sa nu mai gasesc loc sau in cazul hainelor sau al produselor sa nu mai gasesc marimea mea sau culoarea dorita.

Desi foarte rar apelez la serviciile unor saloane de infrumusetare, anul acesta pentru ca am o multime de evenimente la care trebuie sa iau parte m-am gandit sa ma apuc din timp sa imi fac programarile pentru epilat, coafat sau alte chestii de genul acesta. Mentionez ca doar m-am gandit…nu am pus in aplicare si uite ca asa m-am trezit cautand pe google cosmetica militari, am gasit o multime de saloane dar niciunul nu avea disponibila perioada in care avem eu nevoie. Desi mereu patesc asa niciodata nu ma invat minte, mereu risc sa raman pe dinafara tocmai din cauza comoditatii mele.

Totusi o prietena s-a gandit la mine si mi-a recomandat sa fac o vizita salonul Bella Chic Studio, un salon ce m-a facut sa tin cont din timp si sa imi fac programare la ceea ce am nevoie. Nu te speria nu m-a certat nimeni ca vin pe ultima suna de metrii, doar ca serviciile prestate aici sunt impecabile si te fac sa revii. Asa am facut si eu, chiar daca locuiesc in alt cartie, pentru ca vreau sa am parte de rasfat la fiecare vizita si o data pe luna, imi fac programare si timp pentru a fi sigura ca am parte de tot rasfatul din lume.

Un salon ce m-a facut sa imi schimb parerea despre salonele de infrumusetare in general, dar mai ales un salon ce a schimbat un obicei urat care ma facea de multe ori sa fiu nevoita sa apelez la ajutorul unei prietene pentru o coafura simpla si chiar daca ea se straduia sa fie totul ok, mereu ma simteam mai putin ok cand vedeam cum arata restul persoanelor prezente la eveniment.

Am lasat comoditatea deoparte si o data ce am trecut prin mana fetelor de acolo am prins gustul relaxarii si serviciilor impecabile, asa ca acum stiu sigur la ce salon vreau sa merg si pentru a fi sigura ca gasesc loc atunci cand am nevoie sun din timp, asa niciodata nu ma voi lovi de sintagma „ne pare rau, nu avem loc liber in ziua respectiva, doriti in alta zi?” Zilele aceste s-au sfarsit pentru mine si acum pot sa iti spun ca mereu arat fabulos la evenimentele la care sunt invitata.

Daca si tu vrei sa arati perfect cu orice ocazie apeleaza cu incredere la Bella Chic Studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *