Vitamine si minerale

De fiecare data cand aud de vitamine, imi aduc aminte de copilarie, de acele vitamine tip jeleu de mie le dadea mama, in fiecare zi asteptam cu nerabdare acele jeleuri fiind la acea vreme percepute de mine, drept rasplata pentru te miri ce treaba facuta bine.

Uneori imi mai povesteste mama ca in aceea perioada eram mai cuminte decat in general, dar acum stiu ca acela era singurul mod in care mama putea sa ma pacaleasca sa iau vitamine.  Desi am crescut si  inteleg importanta acestor pastile, nu pot sa zic ca acum le iau de drag, nu sunt tocmai adepta medicamentelor si incerc pe cat posibilul sa evit sa le iau,  dar recunos ca din cand in cand iau o perioada de timp vitamine si minerale, tocmai pentru a evita o cadere brusca si prin urmare sa fiu nevoita sa iau o multime de medicamente. 

Pentru ca deja stiu ce am nevoie si pentru ca recent am descoperit site-ul mesfarma.ro si implit oligovit, am gasit concentratia perfecta pentru mine de vitamine si minerale. Pentru ca vreau sa iti spun ce contine o astfel de pastila, voi incepe prin ati spune ca este un complex de 10 vitaminte si 10 minerale, mai exact: vitamina A, vitamina D, vitaminele E și C, vitaminele B1, B2, B6 și niacina, Acidul pantotenic, calciul, magneziul si fierul, cupru, crom, mangan si iod. Pe site veti gasi detalii despre fiecare componenta enumerata mai sus.

Cum se administreaza?

Tot pe site veti gasi informatii despre acestea,dar si contraindicatiile acestora, dar sa revenim la administrare – un comprimat pe zi.

Consider ca este important sa avem grija de organismul nostru si astfel trebuie periodic sa utilizam astfel de produse, dar pentru a fi sigura ca luam vitaminele de care avem nevoie, trebuie sa apeleam la medici, sa ne facem analizele periodic, doar as vom stii ca totul este in regula cu organismul nostru si noi vom functiona la capacitate maxima.

Am inteles cu greu ca mama mea nu imi vroia raul si din acest motiv imi impunea sa iau vitamine in copilarie, din acest motiv acum fiind parinte, am ajuns sa respect anumite indicatii date de medicul pediatrul, in privinta fetitei mele. Conteaza aceste vitaminte, pentru ca o ajuta sa se dezvolte mai bine si prin urmare la fel ca si mie mi-au prins bine, chiar daca in aceea perioada le asimilam cu jeleurile.

Pentru ca si tu trebuie sa ai grija de tine, indiferent de anotimp, dar si de perioada anului, este indicat sa apelam la astfel de suplimente alimentare, pentru ca avem pentru un stil de viata santos trebuie sa alegem tot ceea ce avem nevoie pentru noi, dar la fel cum spuneam mai sus, inainte de a apela la astfel de produse, trebuie sa apelam la medici, doar ei ne pot spune ce produse ne sunt recomandate si de care produse sa ne ferim.

Din punctul meu de vedere mesfarma.ro este locul perfect daca doresti sa comanzi medicamente sau dispozitive medicale, pentru ca aici vei gasi o multime de informatii despre produsele dorite.

 

Un comentariu la „Vitamine si minerale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *