Vrei sa vinzi o casa, noi te ajutam!

Azi vreau sa vorbim despre cat de multe lucruri inveti in viata. Cand eram copil nu stiam cine stie ce, nu dadeam o mare importanta detaliilor si cu atat mai putin ma interesau lucrurile de „oameni mari”.

Am fost nevoita sa trec printr-o mutare, pentru ca tatal meu s-a decis sa vanda apartamentul in care am crescut si sa ne mutam la actuala locuinta, intr-o casa la curte. Copil fiind nu realizam ce inseamna asta si totul avea o alta importanta atunci, ma rezumam doar la faptul ca urma sa vad locuri noi, sa imi fac prieteni noi dar si sa las scarile a 8 etaje pentru ceva mai accesibil.

Nu intelegeam tot procesul si habar aveam ca sunt persoane dispuse sa caute ceea ce tu doresti, iar tie nu iti ramane decat obligatia de a elibera locuinta la data stabilita.  Nu stiam ca exista meseria de agent imobiliar si ca cineva este dispus sa caute casa ideala pentru tine. Acea casa care pentru o familie se transforma in acasa.

Am aflat aceste lucruri cand am crescut, cand tatal meu s-a decis sa vand casa parinteasca si a avut iar nevoie sa apeleze la astfel de servicii. Doar ca acum totul a ramas pe umerii mei, pentru ca traim in era internetului si cum el habar aveam de astea, am inceput sa caut fel de fel de agentii imobiliare, nu stiam care este mai potrivita pentru nevoile noastre.

Am trecut pragul multor agentii si am intalnit oameni ce mi-ar fi garantat succesul, dar parca ceva ma impiedica da lucrez cu el, asa ca am mai cautat putin, si astfel am gasit raspunsul tot pe internet, imobiliare Unirii, mi-a atras atentia pentru ca indiferent de faptul ca era mai departe de zona in care locuiesc, stim deja cat de apreciata este aceasta zona.

Asa am dat de Realkom Imobiliare, agentia ce mi-a gasit repede un cumparator si care m-a ajutat cu tot ce tinea de documente. Desi s-a despartit de casa parinteasca, de locul unde a copilarit, tata a fost foarte mandru de rezultatele mele, si de modul in care am gestionat situatia. Mi-a spus ca nu se astepta sa gasesc asa de rapid o rezolvare atat cu casa cat si cu actele.

Cred ca agentii imobiliari sunt persoane ce merita respect, nu cred ca este usor sa faci ceea ce face el, in conditiile in care sunt nevoiti sa viziteze diferite locuinte, sa arate acele case si altor persoane si sa scoata in evidenta tot ce este mai bun din acel imobil. De aceea daca ai vreodata nevoie de ajutor in acest sens, apeleaza cu incredere la ajutorul lor, cu siguranta ei vor veni cu solutia perfecta pentru tine.

 

Un comentariu la „Vrei sa vinzi o casa, noi te ajutam!

  1. Agentiile te scutesc de multe lucruri nedorite. Zeci de telefoane de la curiosi sau oportunisti. Zeci de intalniri cu oameni care doar vinsa negocieze. Stiu, dupa doua luni am chemat o agentie care s-a ocupat de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *