Accesorii pentru domni

Trebuie sa recunosc inca de la inceput ca uneori invidiez barbatii, poate e ciudat ca spun asta, mai ales cand de cele mai multe ori o femeie poate purta haine barbatesti dar nu si invers, mai ales cand unele accesorii pentru domni, sunt exclusiv pentru ei.

Recent am descoperit un site absolut minunat, unde am gasit cele mai frumoase bratari barbatesti. Am facut de mult o pasiune pentru accesoriile handmade, pentru ca stiu ca sunt unice, si lucrate din inima. Stiu ca cele din comert,  sunt facute la norma, de aceea eu de cele mai multe ori aleg bratarile hand-made.

Pentru ca ador sa imi suprind sotul din cand in cand, am inceput sa caut cateva modele de bratari Rudraksha autentice, auzisem de ceva timp de ele si asa ca stiam exact ce sa caut. Am intrat la sectia bratari barbati si de aici a inceput invidia. Si pentru ca de cele mai multe ori o imagine face cat o mie de cuvinte, hai sa iti arat cateva modele.

Sotul meu este printre cei mai mofturosi barbati pe care ii cunosc, si chiar daca de cele mai multe ori femeile sunt cele nehotarate. Sotul meu cand a descoperit site-ul a pus in cosul de cumparaturi o multime de bratari, printre care si aceasta.

Sa vorbim putin despre Rudraksha

Rudraksha, denumire formata prin asocierea a doua cuvinte, “Rudra” si “Aksha”. Rudra este numele Domnului Shiva si Aksha inseamna “lacrima”. Rudraskha este un copac cu fructe albastre, semintele acestor fructe sunt folosite la crearea acestor minunate margele care au mai multe fatete dar cele mai des intalnite sunt cele cu cinci fatete

Pentru ca am spus de unde ii vine numele, trebuie sa spunem si faptul ca sunt eficiente in controlul stresului. Ajuta la eliminarea grijilor, aduce claritate, ascute mintea si creste puterea de intuitie.

Am gasit o multime de informatii despre aceste margele. Trebuie sa recunosc ca imi doresc o astfel de bratara, atat pentru proprietatile sale benefice pentru organism, cat si pentru maiestria lor.

7 comentarii la „Accesorii pentru domni

  1. nu am incercat sa vad daca intr-adevar asa proprietati interesante,insa cei care le-au creat sunt sigura ca sunt in tema cu beneficiile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *