Aparate de aerosoli de la Laica

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul tehnologiilor de filtrare a apei si a sanatatii, compania italiana Laica a reusit sa se afirme la nivel mondial prin produsele de inalta calitate si prin tehnologiile inovatoare pe care le-a inventat si patentat de-a lungul anilor. Foarte cunoscute si mai ales apreciate de catre parinti sunt gamele excelente de aparate aerosoli Laica. Aparatele de aerosoli sunt dispozitive medicale ce transforma anumite medicamente lichide sub forma de particule foarte fine si usor de inhalat, destinate mai ales tratarii afectiunilor respiratorii. Aparatele de aerosoli au facut posibila administrarea facila si rapida a medicamentelor chiar si la bebelusi, fiind astfel foarte utile in spitale, dar si pentru tratarea acasa a micutilor.

Exista modele diferite de aparate de aerosoli de la Laica, unele dintre acestea fiind foarte potrivite pentru tratamentele administrate copiilor si bebelusilor, altele fiind destinate pentru folosirea tuturor pacientilor, indiferent de varsta. Un astfel de  aparat aerosoli Laica MD6026 cu ultrasunete este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii la bebelusi si copii mici. Copii sau bebelusi se pot speria de sunetele straine, pe care nu le cunosc, insa acest model de aparat de aerosoli Laica este extrem de silentios, astfel incat se pot face sedinte de aerosoli celor mici chiar si in timpul somnului, fara ca acestia sa simta vreun disconfort. Aparatul Laica de aerosoli model  MD6026 este foarte compact, are dimensiuni reduse si este usor (cantareste doar 400 de grame!), nu scoate niciun sunet in timpul functionarii si este foarte usor de utilizat si manipulat, chiar si de catre persoane care nu au niciun fel de pregatire medicala.

Un alt model de aparat aerosoli Laica NE2003 foarte eficient chiar si in cazul medicamentelor uleioase este acum accesibil pe site-ul laica.com.ro la un pret fara concurenta si foarte accesibil. Spre deosebire de aparatele de aerosoli cu ultrasunete, acest model functioneaza printr-o tehnologie ce foloseste un piston pentru transformarea medicamentelor in vapori. Modelul amintit este recomandat atat pentru tratarea copiilor mici, cat si a persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate, precum si a persoanelor cu astm sever, care au dificultati in a inspira sau expira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *