Autocare de inchiriat

In momentul in care stii ca urmeaza sa organizezi un eveniment ce implica deplasarea in alta localitate, judet sau pur si simplu alta locatie, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. Am fost plecata de vreo cateva ori in team buldinguri, dar deplasarea s-a facut cu flota noastra auto, pentru ca nu eram foarte multe persoane, dar recent cand ne-am extins compania si am angajat mai multi oameni am fost nevoiti sa cautam autocare de inchiriat.

Sunt multe companii ce iti pun la dispozitie autocare si microbuze, e suficient sa cauti inchiriere microbuze sau inchiriere autocare excursii, si vei gasi o multime de rezultate.

Poti inchiria autocare de la Eurolines.

Asa am cautat si noi, si am ajuns pe site-ul eurolines.ro. Din punctul meu de vedere este firma cu cel mai mare renume pe aceasta piata. Am luat legatura cu cei de la Eurolines, si ne-am interesat de pret si ce trebuie facut ca sa inchiriem un autocar, le-am spus perioada in care am avea nevoie si pentru ca aveau un autocar liber in aceea perioada, ne-au putut ajuta.

M-am bucurat sa vad ca am dat peste persoane dornice sa ne raspunda la intrebari, si sa ne arate ce autocare ne pot pune la dispozitie, de asemenea a tinut cont de numarul de persoane ce vor merge in team-bulding si de cate scaune avem nevoie, dar si de distanta pe care o vom parcurge, astfel ne-au pus la dispozitie doi soferi, ambii fiind experimentati si dispusi sa opreasca ori de cate ori aveam nevoie.

Ne-am adunat la firma si autocarul a ajuns la fix, am pornit la drum, si pentru ca unii colegi au locatia in alta parte, prima oprire a fost la sediu celeilalte sucursale, si apoi oficial am plecat la drum.

Nu imi vine sa cred ca in spatele expresiei inchiriere autocar pret, am gasit cea mai buna companie de inchiriat autocare. Daca si tu doresti sa organizezi un team-bulding, te invit sa cauti inchirieri de autocare la Eurolines, aici vei gasit cele mai frumoase autocare si cele mai bune servicii.

Eu stiu de acum inainte, ori de cate ori voi avea nevoie de un autocar, voi apela la Eurolines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *