Buchetul de flori perfect

Atunci cand mi-am stabilit data cununiei civile nu ma gandeam cat de multe lucruri trebuiesc facute pentru acest eveniment. Recunosc totusi ca ma gandeam doar la rochia de cununie, la cum se va imbraca viitorul meu sot si  la alte detalii ce tin de astfel de evenimente.

Pentru ca am facut petrecerea acasa – locuiesc la curte, asa ca dispun de spatiu – asa ca mancarea bautura si tot ce tine de asta a fost facuta in familie, ca doar asa este frumos. Totusi nu despre asta vreau sa iti povestesc ci despre cum m-au suprins colegii de munca chiar in ziua evenimentului.

M-am atasat tare mult de colegii mei, cei drept lucrez alaturi de ei de aproape patru ani, si fix din acest motiv i-am invitat la cununia civila, le-am spus ora exact si adresa unde va avea loc,dar si adresa mea de acasa, in cazul in care doresc sa sarbatoareasca minunat eveniment alaturi de mine.

Desi nu au reusit sa ajunga, mi-au trimis un buchet de flori superb, care mi-a umplut inima de bucurie. Stiam deja ca fac parte dintr-o echipa speciala, dar faptul ca au cautat buchete de flori online si o florarie care sa livreze acele buchete de flori deosebite la diferite evenimente, ei bine m-a lasat fara cuvinte.

Un buchet special ales pentru mine, ce a venit cu urari de bine si o multime de cuvinte minunate, care mi-au arata cat de mult tine ei la mine. Floraria de unde a fost ales buchetul m-a facut sa devin client fidel, pentru ca buchetul primit continea florile mele preferate in culorile mele dragi. Desi sunt o persoana mai mereu vesela, ador culorile deschise, precum mov, lila, roz si derivatele acestora.

Floria.ro este locul idela daca doresti sa suprinzi pe cineva drag. Daca vreodata vei cauta buchete flori pe internet, cu siguranta vei gasi si Floria.ro printre rezultate, nu ezita sa accesezi site-ul dar si sa apelezi la serviciile lor, pentru ca vei beneficia de preturi uimitoare, flori mereu proaspete, servicii de calitate si cel mai important vei reusi sa suprinzi placut acea persoana speciala.

Desi cu greu am aflat ca de aici a fost comandat buchetul de flori  trimis de colegii mei in ziua cununiei mele, acum ca stiu cat de minunate sunt buchetele de aici, am inteles ca au ales locul perfect pentru a-mi face cadou in acea zi speciala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *