Cum poti micsora nivelul colesterolului

Sanatatea este cea mai importanta pentru noi. Indiferent de varsta avem grija ca aceasta sa nu fie pusa in pericol din varii motive. Ajungem sa mergem la medic mai des, sa ne schimbam stilul de viata si am mancam mai sanatos atunci cand ni se pare ca ceva nu este ok.

Intr-un fel sau altul cred ca principala cauza a imbolnavirii o prezinta tipul de viata pe care il ducem. Aici vorbesc din experienta, pentru ca mult timp am ignorat sfatul medicului, mergand pe premisa ca eu stiu mai bine ce e ok pentru mine, si ajunsesem sa manca si sa consum alimente ce imi fac rau.

Desi ar fi trebuit sa invat din greselile altora nu am facut-o, ci am luat masuri atunci cand am inceput sa ma simt rau,cand durerile de spate s-au accentuat si multe altele, si acum pot spune cu mandrie ca ma renunta la ceea ce imi face rau.

Nu sunt adepta medicamentelor, si fix din acest motiv caut remedii in natura, un bun remediu pentru colesterol, l-am gasit in natura, mai exact am gasit acele mici plante pe nume: nuci braziliene . Am descoperit o multime de beneficii, care mai de care mai bune pentru organismul nostru.

Candva nu credeam in aceste nuci braziliene, dar acum ceva timp am primit o punga si a consumat-o mama mea, ea stiind ca permanenta nivelul colestolerolui este mare, dupa o cura cu nuci braziliene, a ajuns sa aiba colesterorul la cote normale, simtinduse mult mai bine dupa aceea.

Daca nu ma crezi, te invit sa cauti nuci braziliene beneficii, te vei convinge ca ceea ce am spus mai sus nu sunt baliverne. Eu m-am convins si pentru ca ma gasit un site cu preturi avantajoase la nucile braziliene am inceput sa le consum zilnic. Cine ar fi crezut ca intr-o simpla cautare dupa nuci brazileiene pret, voi gasit cea mai buna sursa de aprovizionare cu sanatate la punga. Asa am gasit o sursa de incredere, ce ofera servicii impecabile.

Eu m-am convins, aceste nuci sunt foarte benefice pentru organism, si tocmai de aceea voi continua sa le cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *