Cum sa te indragostesti – Cecelia Arhen

A venit timpul sa adaugam un nou titlu la rubrica „Ce citeste Alina”, Cecelia Arhen – Cum sa te indragostesti, o carte ce m-a captivat inca de la primele capitole.

Christine ajunge sa fie martora la o sinucidere dar si la o tentativa de sinucidere. Daca in prima parte nu reuseste sa inteleaga de ce nu a reusit sa il salveze, in cea de-a doua inconstient ii promite lui Adam Basil ca ii va arata ce frumoasa este viata, in mai putin de doua saptamani.

Un barbat frumos ce este inselat de iubita cu cel mai bun prieten, si care este fortat de imprejurari sa renunte la jobul mult iubit pentru ceva ce nu isi doreste sub nici o forma, ajunge sa creada ca singura scapare este moartea.

Dupa promisiunea facuta, ajung sa mearga peste tot impreuna, urmand pasii dintr-o carte, in speranta ca se va indragosti de viata, in tot acest proces apare si dorinta de a o recuceri pe Maria, ajungand astfel sa faca o multine de lucruri care mai de care mai nebunesti, menite sa ii reaminteasca partile bune din relatia ei cu Adam.

Usor, usor incepe sa se indragosteasca de Adam, care era tot mai sigur ca a recucerit-o pe Maria, si ca alaturi de ea trebuie sa fie. Ajung inevitabil sa se cunoasca, in adevaratul sens al cuvantului, si in seara in care totul trebuia sa capete al sens pentru el.

Chinuita de remuscari, incerca din rasputeri sa inteleaga cu ce a gresit in cazul lui Simion, care se afla intr-o stare grava pe patul de spital. Ajunsi in acelasi loc, pe acelasi pod, Christin incerca sa il mai salveze inca o data pe Adam, dar daca a reusit sa nu…va trebui sa vezi tu.

 

O poveste captivanta si amuzanta in acelasi timp, care te tine in suspans pana la sfarsit.

O carte exact pe gusturile mele, pe care am gasit-o pe aici, si pentru ca am tot achizitionat carti de pe grupul All, au devenit editura mea preferata. O gasesti in versiunea cartonata chiar aici, la un pret uimitor.

14 comentarii la „Cum sa te indragostesti – Cecelia Arhen

  1. Inca nu am citit nimic de aceasta autoare dar acesta recenzie mi-a deschis gustul pentru lectura.

  2. Am citit cartea in urma cu multa vreme pentru ca Cecelia Ahern este una dintre autoarele mele preferate 🙂
    Preferata mea ramane „Cartea viitorului” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *