De ce am ales sa calatoresc cu un autocar Romania – Germania

Imi place mult sa calatoresc. Mai merg si cu avionul, insa doar atunci cand trebuie sa ajung urgent intr-o anumita tara sau cand prind o oferta foarte buna. In majoritatea cazurilor prefer sa calatoresc cu autocarul.

Acum cateva luni am mers in vizita in Germania. Bineinteles ca am ales sa merg cu un autocar Romania – Germania. Am avut o experienta minunata deoarece am ales bine firma de transport. Am mers cu cei de la https://david-trans.ro/ si a fost mult mai bine decat m-as fi asteptat vreodata.

Multi dintre prietenii mei mi-au zis ca nu inteleg de ce am ales un autocar Romania – Germania si nu am optat pentru avion. Le-am spus si lor cateva motive si vi le spun si voua.

  1. Imi place sa simt ca merg cu adevarat intr-o tara indepartata

Nu spun ca nu imi place deloc sa calatoresc cu avionul. Insa, ma simt mult mai bine cand aleg autocarul. Daca nu mergeam cu un autocar Romania – Germania nu mai vedeam frumusetea atator tari. Imi place sa vad fiecare tara, sa simt ca am parcurs un drum lung pentru a ajunge, chiar daca in final ma simt destul de obosita. Daca m-as urca pur si simplu in avion si as ajunge imediat in tara de destinatie, nu as mai simti aceleasi sentimente.

  1. Imi place sa intalnesc tot felul de oameni

Sunt o fire foarte sociabila. Imi place sa intalnesc tot felul de oameni, sa intru in vorba cu ei. Cand calatoresc cu autocarul am aceasta sansa. In acele zile vobesc cu o multime de oameni. Cand am ales un autocar Romania – Germania de la David Trans nu ma gandeam ca va fi o experienta asa faina.

  1. Ma simt mai in siguranta

Nu mi-e foarte frica sa calatoresc cu avionul, dar nici foarte comod nu imi e. Mereu stau incordata si abia astept sa ajung la destinatie. Nu am simtit acest lucru cand am ales sa merg cu un autocar Romania – Germania . M-am simtit in siguranta datorita soferilor profesionisti de la David Trans.

Daca si tu vrei sa calatoresti in Germania si cauti o firma de transport persoane, ia legatura cu cei de la David Trans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *