Epilare definitiva, da va rog!

Macar o data in viata s-a intamplat sa regreti faptul ca nu te-ai epilat cu o zi in urma. Eu recunosc am patit-o si de atunci m-am invatat minte. Nu imi mai aduc aminte exact intamplarea, dar stiu ca am refuzat o iesire la piscina cu prietenii din cauza acestui lucru, pur si simplu nu ajunsesem sa ma epilez cu o zi in urma, anulasem programarea la salon din cauza programului de lucru mult prea incarcat si astfel am pierdut o distractie pe cinste.

Din aceea zi am decis ca trebuie sa fac o schimbare, astfel am ajuns sa caut informatii pe internet despre epliare definitiva cu laser, si dupa ce am citit o multime lucruri foarte bune, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac si eu cateva sedinte, astfel am ajuns pe mainile celor de la Noblezza.

Noblezza Beauty Clinique este unul dintre primele centre de înfrumusetare din Bucuresti, care a revolutionat tratamentele de slabire si tratare a pielii. Cu asta am spus totul, pentru ca acest lucru impune respect, si se vede inca de la prima vizita. M-a surpins placut si ma bucur ca am reusit sa ma programez pentru o sedinta de epilare laser.

Am avut parte de experiente de neuitat, si dupa cateva sedinte, ce au avut loc la 2-3 luni departare am scapat definitv de parul inestetic de pe piele, nu am simtit nici o durere, si pretul pentru aceste sedinte a fost in functie de zona supusa tratamentului.

Trebuie sa recunosc ca la inceput nu am crezut ca acest lucru este posibil, dar dupa ce am finalizat sedintele am vazut ca in timp nu a aparut nici un fir de par, m-am decis ca trebuie sa va spun si voua despre serviciile oferte de Noblezza Beauty Clinique, clinica situata pe strada Putul lui Zamfir, nr 63, sector 1, Bucuresti.

Ma bucur din suflet ca aceaste tratamente au evoluat atat de mult, si ca acum putem scapa de parul nedorit de pe picioare fara durere si fara teama ca va reaparea, acum cu ajutorul epilarii cu laser, putem avea picioare de zeita in orice perioada a anului. Recomand epilarea cu laser, pentru ca apeland la ea nu vei mai pierde nici o ocazie de a te distra.

Un comentariu la „Epilare definitiva, da va rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *