Fum greu la nunta

Acum aproape un an am fost la nunta unei prietene, sau mai bine spus la nunta celei mai bune prietenea a mea inca din liceu. Nu prea am fost la nunti, pentru ca cei drept nu am fost invitata, si cei drept prietenele mele abia acum au inceput sa isi stabileasca data nuntii, deci abia acum voi incepe sa merg mai des la astfel de evenimente.

Sincer nu asta este importanta, ci faptul ca nunta Almei, m-a cucerit pentru ca pur si simplu am vazut o multime de lucruri interesante, ce schimba cu totul aspectul unui nunti. Trebuie sa recunosc ca aceste artificii fac dau o nota aparte evenimentului.

Iti spun sincer ca inca de la inceput asteptam sa vad dansul mirilor si trebuie sa recunosc ca m-a impresionat, dar si faptul ca fumul greu din timpul acestuia, dadea o eleganta parca rupta din basme.

De unde poti inchiria un aparat de fum greu?

Dupa nunta m-am reintalnit cu prietena mea, si am intrebat-o cum luat legatura cu firma pentru fum greu. Mi-a spus ca initial a cautat pe internet furnizor de fum greu la nunta si astfel a ajuns pe pagina celor de la dry-ice.ro

Am intrat si eu pe site si am ramas uimita de cate lucruri iti pot oferi pentru evenimentul tau, astfel vei aveam parte de o nunta de neuitat, dar si de efectele speciale atent alese. Dry-ice m-a suprins cu serviciile oferite, dar si faptul ca pe langa faptul ca este un furnizor de fum greu la nunta, iti pune la dispozitie si gheaca carbonica si sculpturi din gheata.

Tot pe site veti gasi si numerele de telefon unde puteti lua legatura cu ei, 0720 888 333 sau 0721 888 444 si programul de lucru LUNI pana VINERI intre orele  9:00 – 19:00, Sambata:  9:00 – 18:00 cu mentiunea sa se respecte programul de mai sus, pentru ca astfel vor putea raspunde la telefon, si veti avea parte de serviciile lor.

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca sa fie asa de usor, sa poti comanda astfel de servicii si cu ajutorul lor sa poti avea evenimentul perfect. Recunosc ca acest fum face dansul mirilor sa arata uimitor, parca rupt din basme, perfect si ce-i drept uimitor. Chiar daca pana la nunta prietenei mele nu am vazut acest tip de fum, de cand am vazut cat de frumos se vede si cum poate schimba aspectul unui dans, m-a facut sa imi doresc si eu un astfel de aparat la nunta mea.

Desi nu stiu cand va veni ziua cea mare, cu siguranta voi apela la serviciile celor de la Dry Ice, pentru ca stiu sigur ca seviciile lor vor face senzatie la orice nunta. Daca si tu iti doresti un eveniment ce va fi tinut minte de toti invitatii si despre care toata lumea va vorbi cu drag si cu invidie in acelasi timp.

Ma bucur din suflet ca am fost la nunta prietenei mele, pentru ca am aflat de unde poti inchiria un aparat de fum greu, dar si pentru  ca am fost alaturi de prietenea mea intr-o zi atat de speciala pentru ea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *