Masini second-hand

Trebuie sa recunoastem, nu mereu ne permitem lucruri noi, fie ca vorbim de gadgeturi, haine, sau masini. Eu de multe ori am ajuns sa cumpar produse second hand, asa mi-am luat si actualul telefon, este la mana a doua, dar pentru mine nu reprezinta nici o problema, pentru ca functioneaza perfect.

Am avut si eu aceasta conceptie, ca lucrurile noi sunt cele mai bune, si ca lumea renunta la cele vechi pentru ca s-au stricat, dar destinul mi-a demonstrat ca nu  este asa, ci din contra. Aleg sa le in duca la centre second hand  pentru ca alte persoane ce nu isi permit un produs nou, sa poata beneficiat de el.

Sincer nu stiam ca si pentru masina exista un astfel de site, vorbesc despre CarsOnTheWeb, aici am gasit o gama variata de masini la mana a doua, dar care sunt in stare perfecta de functionare.

De ce sa alegi o masina de pe CarsOnTheWeb?

In primul rand pentru flota mare de masini la mana a doua m-a impresionat, masini ce au fost supuse unor inspectii amanuntite, fiind abia apoi scoase la vanzare. Poti gasi masini de la diferite marci, precum Audi, BMW, Fiat, Citroen, Mercedes, Nissan si lista poate continua, de asemenea poti gasi mai multe tipuri de masini, cum ar fi: Berlina, Break, Cabrio, Compact, Coupe, Mpv, Suv, Minibus dar si motociclete.

Sincer nu credeam ca poate exista un loc unde poti gasi o asa gama variata de masini, pana la urma sa fim seriosi, nu vorbim de parfumuri sau produse cosmetice, vorbim de masini, dar ei au peste 2000 de autoturisme. Mi se pare foarte interesant faptul ca pentru fiecare masina ofera o descriere detaliata despre deteriorarile avute, astfel vei stii exact ce masina sa alegi, si bineinteles ce masina vei conduce la sfarsit.

Ma bucur ca am descoperit acest site, pentru ca urmeaza sa imi cumpar masina in viitorul apropiat, si cu ajutorul lor voi stii exact ce cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *