Noroc cu aerul conditionat

Stau in fiecare zi la munca si ma gandesc, cum a fost conceputa cladirea in care lucrez. Nu iti face o parere proasta despre mine, pentru ca nu sunt nebuna, iti voi explica imediat despre ce vorbesc.

Pe timpul iernii am facut frigul, la propriu am inghetat pentru ca sursele noastre de caldura nu faceau fata. Acum ca a venit primavara, nici bine nu au crescut gradele in termometru ca murim de cald. Ma intreb oare ce ne-am face fara aer conditionat la vara, cand mai mult ca sigur in cladire vor fi cu zece grade mai mult ca afara.

Am vrut ieri sa pornim aerul conditionat, si ce sa vezi, acesta nu functiona, pur si simplu s-a defectat si trebuie schimbat. M-am apucat sa caut diferite companii ce ne pot instala intr-un timp foarte scurt aparatul de aer conditionat, si asa am ajuns sa apelam la serviciile celor de la Superklima.

Am ales un aer conditionat marca Daikin, pentru ca am auzit doar lucruri bune despre el, si pentru ca era fix ce aveam nevoie la birou. Sincer iti spun ca nu ma asteptam sa gasesc ceva asa de eficient, dar mai ales sa ne ofere montaj gratuit si transport tot gratuit.

M-am bucurat enorm pentru ca astfel m-am incadrat in bugetul alocat de seful meu, si prin urmare ne putem desfasura activitatea fara a ne face griji din cauza caldurii. De asemenea toata lumea a fost multumita, si serviciile oferite de Superklima au fost impecabile, personalul find prietenos si dispus sa ne raspunda la toate intrebarile, dar si sa ne ofere toate instructiunile despre cum se foloseste aerul conditionat achizitionat.

Daca si tu iti doresti sa ai parte de confort si de servicii de calitate, te invit sa vizitezi site-ul celor de la Superklima, aici vei gasi o gama variata de aere conditionate si astfel vei putea alege aparatul de care ai nevoie pentru casa sau biroul tau.

2 comentarii la „Noroc cu aerul conditionat

  1. Cand imi cautam eu aer conditionat si tot felul de electrocasnice mari, daca tin bine minte, cele mai renumite firme de vanzari electrocasnice la ora actuala nu ofereau niciun fel de asistenta, daramite si transport. Totul se facea se parat. Ai facut o investitie foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *