Noutati Styland

In fiecare zi imi petrec ceva timp pe internet, mereu caut lucruri interesante despre diferite subiecte, dar cel mai des intru sa ma uit dupa haine, imi place ca de fiecare data cand se schimba sezonul sa imi schimb garderoba. Mi-am facut deja o lista cu magazinele online pe care le frecventez si mereu ma uit dupa noutati styland, un site cu produse uimitoare.

Primul produs ce se afla pe lista mea de cumparaturi este aceasta bluza.

Pe pagina vei gasi mai multe poze realizate din mai multe unghiuri, dar si detalii despre material, un ghid de marimi, conditii de livrare, dar si faptul ca este fabricata in Romania.

Un alt produs ce mi-a atras atentia este acesta:

Fabricata in Romania, dintr-un material importat din Italia, aceasta rochie te poate face sa arati special la orice eveniment, fiind unicata si atent realizata, avand grija ca detaliile sa o scoata din anonimat. Sunt absolut sigura ca orice doamna sau domnisoara va dori sa poarte aceasta rochie la un eveniment special.

Mereu mi-au facut cu ochiul cateva produse din cateva colectii Styland, fiind mereu greu sa te decizi doar la cateva produse de pus in cosul de cumparaturi. Haine cu bun gust, atent realizate si cu o mare atentie la detalii au ajuns sa fie pe listele mele de preferinte de mult timp, mai ales de cand am gasit site-ul lor in urma cautarilor dupa reduceri, am gasit astfel haine styland si de atunci am ramas clienta fidela, din cauza calitatii superioare a materialelor dar si pentru faptul ca aceastea sunt realizate in Romania.

Aceasta camasa minunata, faptul ca este realizata din matase, imi spune clar ca locul este nu este la birou, ci la evenimente de clasa, pentru ca istoria materialul exact asta spune, dar si intructiunile disponibile pe site, cum ar fi ca acest produs necesita curatare profesionala chimica delicata si nu poate fi spalat acasa.

Sa recunoastem, aceste tipuri de haine nu pot fi purtate la locul de munca, chiar daca vorbim de un birou, pentru ca sunt foarte speciale, atent lucrate si din materiale de prima clasa. Styland este un loc cu stil si ca produse realizate din materiale de calitate superioara.

9 comentarii la „Noutati Styland

  1. Sunt foarte foarte dragute piesele astea vestimentare pe care le-ai ales sa ni le prezinti. Mai ales camasa asta delicata din matase. Imi place si nuanta, dar si materialul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *