Ochelari de soare superbi

Cand eram mica imi doream sa port ochelari, da sunt mai ciudata de fel, dar na…pana la urma dorinta mi s-a indeplinit si in prezent port ochelari de vedere de aproape 10 ani.

Desi pe vremea cand eram copil nu stiam de ochelari de soare si nu faceam diferente intre ei, acum cand am inteles ca fara cei pe care ii port de atata timp nu ma descurc, ei bine nu imi mai doresc sa port ochelari de vedere. Vreau si eu ochelari de soare, pentru ca am vazut o multime de modele minunate ce ar putea inlocui cu succes ochelarii de care  dependenta.

Acum cativa ani, sotul meu a venit acasa cu o pereche de ochelari tare frumosi, scria pe ei Ray Ban, atunci am inteles cum sta treaba cu ochelarii de soare, cu firmele acestora, dar si de unde pot cumpara ochelari de soare originali.

Recent am gasit ochelari.net locul ideal daca vrei sa iti suprinzi persoana draga. De aici i-am ales sotului o pereche de ochelari de la Guess. O minunatie de ochelari ce la uimit pe sotul meu, care de obicei e sceptic si nu crede ca aleg si produse bune si de calitate, dar mai ales de firma. A vazut totusi ca acestia au venit cu garantie, etui si ca are toate caracteriaticile ochelarilor de soare originali.

Incantat de alegerea mea, acum ca a venit primavara ii poarta mereu, si daca afara este putin innorat, ii are in ghiozdan, pentru ca el stie sigur ca va iesi soare si isi va putea arata noi ochelari.

Recunosc ca am avut emotii cand i-am ales, stiu cat este de mofturos si ca rar nimeresc ceva sa ii placa, si chiar daca eu sunt legata de ochelarii mei de vedere, faptul ca sotul meu este incantat de perechea primita ma face extrem de fericita, si astfel stiu sigur ca ii va purta cu drag si ca isi va amintit de mine atunci cand va primi complimente datorita ochelarilor.

 

8 comentarii la „Ochelari de soare superbi

  1. Eu nu port ochelari de soare in general pentru ca sunt ochelarista si am lentile heliomate asa ca nu am nevoie, dar ma mai prostesc si eu din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *