Psiholog pentru terapia de cuplu

Dragostea dureaza trei ani, e doar o vorba, pentru ca din punctul meu de vedere dragostea dureaza mult mai mult daca stii sa o intretii. Uneori o aseman cu focul. Care se stie clar ca daca nu este intretinut se stinge. Daca asta s-a intamplat putem apela la ajutor, astfel putem reinnoda relatia si avem ocazia ca totul sa merga mai bine ca la inceput.

Desi credeam ca asta nu se poate, am ajuns sa cunosc cupluri ce au trecut printr-o sedinta de terapie de cuplu si acum sunt mai uniti decat au fost vreodata.

Sunt multe lucruri ce pot reinnoda o relatie, si un psiholog stie exact ce are de spus si de  facut ca totul sa revina ca la inceput. Se stie ca avem obiceiul sa nu spunem anumite lucruri de teama sa nu stricam o relatie, sau sa nu-l suparam pe cel de alaturi, astfel se aduna o multime de lucruri nespuse, care cu timpul pot subrezi o relatie. Am ajuns la concluzia ca totul tine de cum le spui, de tonul pe care il folosesti si bineinteles de cuvinte.

Unde gasesti un psiholog pentru terapia de cuplu?

Young couple with relationship difficulties

Nu am trecut prin astfel de sedinte dar le vad foarte benefice, pentru ca e bine ca din cand in cand sa apelam la specialisti,  doar ei vor stii ce trebuie sa facem, dar totusi e important sa nu apelam la ei foarte tarziu, astfel nu cred ca vor mai putea face ceva. Curiozitatea m-a impins si am inceput sa caut psiholog in Bucuresti, astfel am dat de site-ul Cameliei Dracsineanu, un psiholog cu atestat din Bucuresti, si despre care pot spune ca este un bun psiholog pentru terapie de cuplu. Ea te ajuta sa rezolvi problemele intalnite in cuplu, si da cele mai bune sfaturi, fix atunci cand ai cea mai mare nevoie de ele.

In concluzie, ai grija ce spui si cum o spui, poti face minuni cu o vorba rea spusa intr-o maniera buna, totusi daca nu te pricepi la vorbe si simti ca explodezi, apeleaza la psiholog, el va stii cum sa reinvie relatia voastra si cum sa va faca sa spuneti ce va supara fara sa il deranjati pe cel de alaturi.

Un comentariu la „Psiholog pentru terapia de cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *