Styland, locul de unde poti cumpara haine de calitate

De fiecare data cand se schimba sezonul, apar noi tendinte in moda, astfel apar si dorintele de a fi in pas cu schimbarile stabilite de expertii in domeniu. Nu sunt tocmai genul de persoana ce tine cont de aceste lucruri, dar mereu mi-a placut sa imi reinnoiesc garderoba in functie de sezon.

In fiecare an caut site-urile cu reduceri si cu produse unice, astfel am ajuns sa imi doresc cateva sacouri dama, pentru ca in fiecare primavara imi place sa renunt la geaca de iarna si sa port sacouri, camasute si tricouri minunate. Printre alegerile mele se numara si cateva sacouri styland, pe site am gasit o multime de modele, care mai de care mai frumoase si perfecte pentru noul sezon.

Sacoul prezentat mai sus, este un exemplar perfect pentru tuxedo, minunat, unic si perfect pentru orice ocazie, disponibil pe alb, rosu sau negru, ideal daca doresti sa fi in pas cu moda in acest sezon.

Candva le respingeam, pur si simplu nu le vedeam rostul, dar totul s-a schimbat cand am inceput sa port unu, l-am primit si de atunci m-am indragostit de ele, mi se par foarte utile, si foarte comode. In perioada in care nu imi placeau le asimilam cu pantofii cu toc, si cum eu nu sunt adepta acestor tipuri de pantofi, nu imi placeau nici sacourile. Dupa ce am descoperit balerinii si pantofii cu platforma, am inceput incet, incet sa imi schimb impresia despre sacouri.

Imi place foarte mult sacoul de mai sus, in primul rand pentru ca este cu roz, in al doilea rand imi place foarte mult croiala, fiind putin diferita fata de cele clasice. Ma bucur enorm ca am inceput sa port sacouri, fix in momentul in care primavara isi face simtita prezenta, si astfel voi renunta la ghete in favoare balerinilor si la geaca pentru sacouri si gecutelor de primavara.

Daca si tie iti place primavara, si doresti sa fi in pas cu moda in acest sezon, nu trebuie decat sa iti alegi sacoul potrivit in functie de ocazia si de starea de spirit, de asemenea alegele in functie de culorile preferate, pentru ca acum sunt disponibile in culori variate, fiind astfel pe placul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *