Unde te poti caza in Delta Dunarii?

Faptul ca avem o tara minunata nu mai este un secret pentru nimeni. Desi nu am vazut-o in realitatea, s-au facut o multime de documentare care atesta asta. Indiferent ca nu ne-am civilizat pana la stadiul de a nu lasa mizerie acolo unde mergem, si ca ar trebui sa strangem de fiecare data in urma noastra, exact asta ne demnoastreaza si www.greenvillage.ro  

De multe ori mi-am facut planuri sa merg in vacanta, de multe ori am ajuns sau nu sa le materializez, dar chiar si asa acum vreau sa vorbesc despre un loc minunat, creat de Dumnezeu in toata spendoarea lui, si anume Delta Dunarii. Atunci cand vorbim de vacanta inevitabil vorbim si de cazare, prin urmare daca vorbim despre Delta Dunarii, automat voi atinge si punctul cazare in Delta.

Nu am fost niciodata in aceasta zona, dar ce-i drept nici in alta parte nu prea ma fost, dar preturile prezentate pe greenvillage.ro ma face sa cred ca si eu pot ajunge sa fac vad de aproape plaja Sfantu Gheorghe Delta, fiind un loc uimitor, ce trebuie vizitat macar o data in viata.

Sunt genul de persoana ce adora plimbarile pe plaja si natura, de aceea cred ca m-as simti grozav daca as apela la serviciile celor de la Green Village, pentru ca vazand imaginile prezente pe site, m-au facut sa imi doresc un concediu prelungit in aceea zona, stiu sigur ca la intoarcere ma voi simti plina de energie.

M-am uitat pe internet dupa cazare Delta Dunarii, si trebuie sa recunosc ca doar serviciile celor de la Green Village m-au cucerit, fiind transparenti si oferind o multime de informatii de site-ul lor.

Daca si pe tine te-am convins, te invit sa intri la sectiunea tarife de pe site, si sa vezi ceea ce iti spuneam mai sus, preturile afisate sunt accesibile pentru toate buzunarele, avand posibilitatea de a alege camere duble sau single, dar si sa vezi meniul de la restaurant, dar si cel al braseriei, acestea  fiind afisat pe site.

Pe mine m-au convis, si trebuie sa recunosc, deja am inceput sa am uit pe site impreuna cu sotul meu la tarife dar si meniuri, pentru ca sotul meu nu este un mare consumator de peste, nu mai are sens sa continui, pentru ca te invit sa vezi galeria foto disponibila pe site, aceasta te va convige sa iei in considerare Delta Dunarii pentru viitoare vacanta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *