6 activitati distractive pe care le poti face in weekend

6 activitati distractive pe care le poti face in weekend

Se apropie 1 mai, iar tu nu ti-ai facut inca niciun plan pentru acest weekend prelungit? Nu-ti face griji, noi ti-am pregatit cateva sugestii.

Iata cateva idei de activitati distractive pe care le poti face in weekend:

  • Un gratar la padure. Profita de faptul ca a venit primavara si organizeaza un gratar la padure, impreuna cu prietenii tai! Daca vrei sa fie si mai distractiv, luati un cort cu voi si ramaneti acolo peste noapte. Nu aveti nevoie de multe lucruri, ci doar de cateva scaune pliante si paturi, iar pentru un plus de confort impachetati si o saltea gonflabila, pe care o puteti achizitiona de pe Lazyboy.ro. Bineinteles, nu uitati micii, berea si buna dispozitie!
  • O noapte in club. Gandeste-te putin: cat timp a trecut de cand n-ai mai mers in club? Ai nevoie de distractie! Este inceput de primavara si toti tinerii au inceput sa iasa in oras weekend de weekend, asa ca tu de ce sa n-o faci? Mai ales ca te asteapta o mini-vacanta! Asa ca arunca un ochi prin garderoba si vezi daca mai ai vreo rochie sexy de seara, iar daca nu, cauta printre modelele de rochii pe www.atmospherefashion.ro si gaseste o tinuta perfecta pentru club!
  • O zi la paintball. Mai distractiv decat atat nu se poate! Aduna o gasca mare si mergeti la paintball, pentru ca nu veti regreta experienta! Desi poate fi un pic dureros, cu putin instructaj la inceput, paintball-ul poate fi unul dintre cele mai fun jocuri inventate vreodata! Cu toate astea, trebuie sa te punem in tema si sa te avertizam ca nu este tocmai ieftin, asa ca pune cativa bani deoparte pentru un weekend distractiv!
  • Escape Room. Probabil ca ai auzit si tu de aceasta activitate, care a devenit destul de populara si in Romania. Este vorba despre o experienta unica, pe care cu siguranta iti vei dori sa o repeti. Impreuna cu alti 3-4 oameni, veti fi inchisi intr-o camera plina cu indicii, timp de 60 de minute. In aceasta perioada, trebuie sa lucrati impreuna, ca o echipa, pentru a identifica indiciile si a le pune cap la cap. Faceti toate astea cu un singur scop: sa gasiti cheia de la camera si sa evadati. Mare atentie, pentru ca daca depasiti deadline-ul, va puteti considera infranti. Exista o multime de localuri in Bucuresti care ofera o varietate de camere si tematici. Alege-o pe cea care te incanta, aduna-ti prietenii si pregateste-te de distractie!
  • Evenimente culturale. Pentru ca a inceput primavara, pe strazile Capitalei se organizeaza din ce in ce mai multe evenimente culturale, cum ar fi concerte simfonice, reprezentatii de teatru, targuri cu produse confectionate in Romania, cate si mai cate! Asa ca ramai la curent cu lucrurile care se mai intampla prin oras si profita de aceste oportunitati pentru a te distra. Nu uita ca la cele mai multe evenimente de genul asta intrarea este libera, ceea ce este un bonus!
  • Seara de boardgames. Pentru o seara de boardgames, pe care o poti organiza la tine acasa, nu va trebui sa cheltuiesti niciun ban! Lasa-i pe prietenii tai sa vina cu gustarile si cu bautura, din moment ce tu le pui la dispozitie casa si jocurile. Puteti pune si muzica, pentru a transforma mica adunare intr-o adevarata petrecere!

Nu trebuie neaparat sa calatoresti pentru a te distra in weekend. Poti ramane acasa, pentru ca, dupa cum vezi, exista o multime de alte variante pentru care poti opta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *