Amenajari interioare

Cred ca fiecare dintre noi am visat macar o data la acele case din filme, eu recunosc ca am facut-o si o fac de fiecare data cand vad ceva frumos la televizor. Speram sa am ocazia sa locuiesc intr-un apartament realizat cu ajutorul specialistilor in amenajari interioare. Totusi nu este asa, dar nu ma pot plange, pentru ca locuiesc intr-o casa minunata plina de iubire si cred ca si asta conteaza nu?

O buna prietena de-a mea s-a decis sa lase micul sau apartament pe mana expertilor in amenajari interioare, si timp de doua saptamani a vorbit doar despre amenajari dormitoramenajari interioare living si amenajari interioare apartamente. Recunosc ca am fost putin invidioasa, dar m-am bucurat tare mult pentru ea, pentru ca a reusit sa gaseasca o lista cu top 10 site-uri care te ajuta sa iti rezolvi problemele. Pe aceasta lista a gasit si site-ul 1design.ro.

A rasfoit site-ul in lung si-n lat, si cred ca si-a facut o multime de liste cu schimbarile dorite, dar si ce si-ar dori sa pastreze, s-a razgandit de n ori, si pana la urma s-a decis sa lase totul pe mana celor ce se pricep cu adevarat in design interior dormitor, stia ca acela va fi locul in care isi va petrece o mare parte din timp, asa ca dormitorul i-a dat cele mai mari emotii.

S-a interesat si de pret, stia de la bun inceput ca acesta va fi o piedica, dar dupa ce a economist ceva timp a reusit sa aiba parte de amenajari interioare de calitate, de la personal calificat ce stie exact ce are de facut. Dupa ce si-au facut treaba pot sa spun ca am ramas suprinsa, nu ma asteptam ca totul sa arata atat de bine, dar mai ales sa se imbine perfect.

Prietena mea nu isi mai incapea in piele de bucurie, pur si simplu nu putea linistii de bucurie. Era ca un copil, acel copilas caruia ii aduci o bicicleta noua, doar ca ea primise apartamentul mult visat, acum putea sa inceapa o viata noua alaturi de viitorul ei sot.

M-am apucat si eu de strans bani, pentru ca vreau sa apelez la serviciile celor de la 1design.ro pentru serviciile lor.

Un comentariu la „Amenajari interioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *