Caseta cu bijuterii

Pentru momentele in care ofer un dar, ma indrept catre obiecte unicat. Respectul sau aprecierea fata de o persoana anume poti fi aratate zambind. Iubesc oamenii cel mai mult atunci cand zambesc. Starea de recunostinta si bucuria din jurul nostru sunt importante. Daruieste fara un motiv anume, chiar daca nu este vorba de o revedere sau o aniversare, daruieste din inima,
deoarece tot ceea ce oferi se intoarce. Fiecare dar reprezinta de fapt o bijuterie, chiar daca te indrepti catre o bratara sau un lant cu pandantiv personalizat ori o pereche de cercei filigran. Este o regula nescrisa, daruieste ce vrei tu insati sa primesti. Toate gandurile si gesturile impartasite cu zambet se intorc atunci cand te astepti mai putin. In alegerea bijuteriilor, Metaphora are un loc semnificativ prin autenticitatea si  calitatea oferita clientilor, prin bijuterii fantastice. Ne grabim mereu, preocupati de viata fiind, uitam sa o traim, lasam sa treaca nebagate in seama elemente frumoase din mediul in care petrecm timp. Se intampla sa renuntam prea rapid la ce este important, pentru ce este  trecator si fara valoare. Abordarea Metaphora in ceea ce priveste bijuteriile, tine de un consum maxim de timp și resurse. Magazinul online aduce alternativa la obiectele de serie gasite in comert peste tot. Pana la urma, toate bijuteriile sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile din care provin. Fiecare persoana doreste un cadou unic, lucrat cu pretuire si respect. Fiecare bijuterie Metaphora imbraca in argint si pietre semipretioase, simboluri, traditii, viata si zambetul indiferent pe ce continent si in ce tara au fost realizate.

Mentionez faptul ca atunci cand faci o comanda, este important sa cunosti faptul ca livrarea se face a doua zi, prin curier, cu plata ramburs. Poti achita si prin transfer bancar  sau card bancar. Metaphora respecta intimitatea clientilor si toate informatiile furnizate raman confidentiale.

In fiecare familie exista o caseta cu bijuterii, lanturi sau bratari, butoni si cercei. De preferat sunt cele facute in serie mica sau modelele unicat. Acestea reprezinta bijuterii de familie, pastrate si daruite din generatie in generatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *