Ciel – un soft de gestiune salarii

Fiecare persoana care lucreaza este interesata de partea salariala, este adevarat ca sunt persoane ce isi bat capul mai putin cu acesta, dar sunt si foarte multe persoane ce traiesc din dintr-un salariu, sau ce astepta ziua de in care se dau banii cu sufletul la gura. Am luni in care si eu astept ziua de salariu ca toata lumea, si luni in care putin in imi pasa daca mi-l dau in ziua stabilita prin contract sau vor mai intarzia o zi sau doua. Totusi recent am descoperit ca exista un soft de gestiune salarii. Exact despre asta vreau sa vorbesc, despre faptul ca exista un calculator salarii online.

Nu iti pot spune pe ce criteriu merg, pentru ca depinde de luna, si de cate cheltuieli am, sunt luni in care economisesc, si perioada in care fac risipa in portofel…dar asa cum ziceam nu stiu pe ce criterii ma bazez..cred ca tine de starea mea de spirit.

In primii ani de munca nu imi pasa de salariu, nu ma interesa cat este si nici ziua in care intra banii pe card, acum cand am un copil, abonament la telefon, si multe alte cheltuilei..s-au schimbat treburile, pentru ca pur si simplu sunt foarte atenta la acest aspect.

Sa revin la faptul ca s-au inventat software salarii, am aflat de ele cand am reinceput munca, pentru ca mi s-a propus sa fiu mutata la casierie, dar pentru ca habar nu am contabilitatea, am decis sa stau in banca mea si sa fac ce stiu deja.

Asa am aflat cateva informatii despre calculator salarii ciel, un program foarte eficient, care vin in ajutorul nostru, fiind capabil sa ne scape de multa munca, dar si de riscul de a calcula gresit.

Stiai ca exista un soft de gestiune salarii?

Eu nu stiam, pentru ca nu m-am lovit de acest aspect, dar daca te uiti dupa programe salarii cu siguranta vei gasi printre rezultate si Ciel, un soft pe care multa lume il recomanda. Cei de la Ciel vin cu solutii eficiente de contabilitate, dar si cu raspunsuri la toate intrebarile tale.

Nu ma asteptam sa gasesc un astfel de program, dar trebuie sa recunosc ca daca pe viitor voi ajunge sa am nevoie de un astfel de soft, pe acesta il voi alege, pentru ca deja am inteles ca este eficient dar si ca cei din echipa Ciel vin in ajutorul nostru, ori de cate ori avem nevoie de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *