Citydent – Stomatologie pentru copii

Stomatologia este o arie a medicinii la care trebuie sa apelam toti, nu doar atunci cand avem nevoie. Pentru ca stiu deja ca cei mici sunt predisupusi la carii din cauza tentatiilor, am inceput sa caut din timp clinica dentara de copii in Bucuresti, pentru ca vreau ca dantura Mayei sa fie in stare perfecta mult timp, asa am ajuns sa apelem la serviciile celor de la Citydent.

Stiam deja ca Maya nu poate merge la aceeasi clinica stomatologica ca mine, pentru ca doream ca ea sa aiba parte de tratament special si de medici ce au rabdare cu copii, asa cam inceput sa caut o clinica stomatologica pentru copii cu preturi bune, si cu medici stomatologi dedicati jobului.

Am cautat ceva timp pana al dat de Citydent, o clinica stomatologica ce ne pune la dispozitie cele mai moderne aparaturi, cele mai moderne scaune stomatologice, toate fiind dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar 

Ce tratamente intra la sectiunea Citydent kids?

Aici am vazut cateva tratamente dentare pentru copii, tratamente precum: sigilare dentara, tratamente ortodontice, dar si alte tratamente ce ajuta un copil sa treaca cu bine de perioada in care ii apar primii dintisori, sau ii cad cei de lapte si ii apar ceilalti – perioada de schimbare. Imi aduc aminte cum am trecut eu de aceea perioada, cumva am gasit puterea sa ii scot singura…desi nu m-a durut mi-as dori ca Maya sa se lase pe mana specialistilor, astfel va avea o dantura frumoasa.

Inainte de toate vreau sa iti las un numarul de telefon pentru Clinica CityDent Bucuresti, dar si adresa acesteia, pentru ati fi mai usor sa iei legatura cu ei, sanatatea celor mici fiind pe primul plan, nu-i asa? Revenim totusi, numarul de telefon este :021 9614, pentru programari trebuie sa trimiti un email la adresa :  office@citydent.ro, tot aici iti vor raspunde si la diferinte intrebari, si adresa celor ce isi dedica timpul piticilor nostri este urmatoarea: Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București, metrou: stația Aviatorilor sau cu autobuze: 131, 282, 301, 331, 330, 335.

Nu mai sta pe ganduri, apeleaza cu incredere la serviciile lor, pentru ca ei sunt experiti in stomatologie copii si nu numai. Eu voi lasa sanatatea dentare a Mayei pe mainilor, stiu sigur ca nu voi regreta aceasta decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *