Diversitate si creativitate in zbor de fluturi

Imi amintesc cu placere de perioada copilariei. A fost una fara temeri si fara griji. Ma urcam increzatoare in copaci si colindam padurea din apropierea casei bunicilor, ma jucam cu pisicile vecinilor si mancam pepeni direct din bostanarie. Imi placea sa desenez si mama imi cumparase multe caiete cu foaie alba si multe creioane colorate. Era o adevarata placere sa stau in leaganul mare din gradina si sa incerc sa desenez fluturii care zburau vara nestingheriti. Parca fluturii nu au nicio alta treaba decat sa zboare si sa minuneze pe toti cei care ii privesc. Imi pare si acum zborul lor un soi de joc al simplitatii, un fel de lectie de viata. Aripile fluturilor sunt mereu diferite. Nu exista unul la fel cu altul. La ei este evident. Noi, adultii incercam sa transformam pe oamenii de langa noi in copia noastra fidela, cand in fapt, doar diversitatea este esenta frumusetii vietii. Si oamenii sunt tot un soi de fluturi. Uneori zboara fara tinta, iar alte dati, in cautarea florilor parfumate pentru deliciu sau pentru simplul popas.

Venim pe lume singuri si plecam tot singuri de pe acest pamant. Diversitatea este culoare si inseamna practice viata.

Horus Center ofera produse pentru toate gusturile si toate nevoile. Exista solutia ideilor adaptate, deoarece traim intr-o lume digitalizata, mereu in schimbare.  In cazul in care faci o comanda si ceea ce iti doresti nu exista in depozit, va fi adus intr-un timp scurt, astfel incat orice tip de comanda sa fie onorata.

Horus Center a inceput cu o idee curajoasa, dezvoltata prin implicare si dedicare profesionala. Astazi, portofoliul firmei cuprinde o gama larga de produse de birotica, papetarie si tipizate. Nevoile clientilor sunt diverse si solutiile inovatoare sunt iminente.

Visele tale si munca pe care o desfasori este deosebita in momentul in care iti face cu adevarat placer un anumit lucru. Printre producatorii cu care echipa Horus Center lucreaza, amintesc de  Herlitz, Faber-Castell, KOH-I-NOOR, Pigna.

Exista fluturi, iti spun pe cuvant. Ii vad din cand in cand, atunci cand am vreme sa ma uit dupa ei din leaganul mare din gradina. Diversitatea si culoarea reprezinta definitiile libertatii si ale creativitatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *