Hablas espanol-vorbesti spaniola?

Am primit acum ceva timp aceasta intrebare pe o pagina de socializare. Initial m-am gandit ca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si ca mi-a trimis o persoana din Spania pentru a-mi exersa abilitatea de a vorbi spaniola. Mereu mi-am dorit sa pot vorbi in spaniola, dar trebuie sa recunosc ca nu stiam ca „vorbesti spaniola” se scrie hablas espaniol.

Pasiunea pentru limba spaniola am dezvoltat-o inca din copilarie, cand mama mea se uita la telenovele, cei drept trebuie sa recunoastem ca multe dintre noi stim spaniola cat de cat de la televizor. Desi langa casa mea se afla o scoala unde ca limba straina se preda spaniola, parintii mei au decis ca trebuie sa invat limba engleza si asa ca am ajuns sa invat la scoala unde se preda aceasta materie .

Nu m-am limitat doar la spaniola invatata la telenovele, si mi-am cumparat un dictionar romana spaniol, am invatat diferite cuvinte, care pe parcurs le-am folosit in diferite convorbiri. Pentru ca imi doream foarte mult sa inteleg ce se vorbeste intr-un film fara sa citesc, mi-am cumparat si un dictionar spaniol romana. In prezent ma pot lauda ca stiu cat de cat spaniola, nu doar la nivel conversational, si nu doar de la telenovele.

De unde poti cumpara dictionare la preturi foarte bune?

Daca initial totul mi se parea fara noima, acum cand detin ambele dictionare, totul a prins contur, si am inteles cam care sunt principalele idei, nu mi se pare o limba straina atat de grea. Totusi nu ti-am spus de unde poti achizitiona aceste dictionare la preturi foarte bune. Eu le-am cumparat de pe universulenciclopedic.ro aici am gasit o multime de dictionare la preturi foarte bune, si pentru ca acestea sunt utile m-am decis sa imi cumpar si altele.

Trebuie sa recunosc ca acest site mi-a fost recomanda de o buna prietena, si ca sa iti spun cine vorbea cu mine in spaniola, ei bine fix prietena mea, care stia cat sunt de innebunita sunt dupa aceasta limba straina, si cat de mult imi doresc sa gasesc un interlocutor. Si ea a invat-o tot cu ajutorul acestor dictionare, asa ca acum putem vorbi cu usurinta aceasta limba minunata.

Un comentariu la „Hablas espanol-vorbesti spaniola?

  1. Trebuie sa recunosc ca si mie imi place aceasta limba, in facultate am fost la un curs optional de spaniola, mi-am cumparat o carte…insa cu trecerea timpului nu mai stiu mare lucru…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *