Incadrarea botinelor in tinuta vestimentara

Pentru a arata impecabil din punct de vedere vestimentar trebuie realizata o compatibilitate intre articolele vestimentare si cele de incaltaminte. Avand in vedere ca in aceasta primavara botinele reprezinta unul dintre articolele de incaltaminte pentru femei ce va fi la moda, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva idei de tinute vestimentare in care botinele pot fi purtate cu succes.

Versatilitatea reprezinta elementul de legatura dintre botine si blugi ceea ce face ca aceasta tinuta vestimentara sa fie una dintre cele mai indragite tinute vestimentare de catre reprezentantele sexului frumos. Spre bucuria acestora, aceasta tinuta vestimentara este la moda si in aceasta primavara si cu siguranta va fi la moda si in anii urmatori avand in vedere versatilitatea acestor doua piese. Chiar daca aceste doua piese sunt versatile acest lucru nu inseamna ca nu trebuie respectate anumite criterii atunci cand sunt purtate. Asortarea culorilor precum si purtarea unor botine cu aspect mai sportiv reprezinta doar doua dintre criteriile ce trebuie respectate in momentul in care se doreste purtarea botinelor si a blugilor.

Nu doar in tinute lejere pot fi purtate cu succes botinele ci si in tinute vestimentare elegante. Purtarea acestui articol de incaltaminte alaturi de o rochie sau de o fusta reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens. Avand in vedere ca vorbim despre o tinuta eleganta, botinele trebuie alese cu foarte mare atentie pentru a nu obtine o tinuta vestimentara care sa atraga criticile celor din jur. Acest lucru inseamna ca botinele purtate trebuie sa fie ori in genul sandalelor ori in genul pantofilor stiletto. Daca totusi preferi pantofii la acest tip de tinuta vestimentara recomand achizitionarea de pantofi damă pe Answear deoarece pe acest site vei gasi cei mai buni pantofi din punct de vedere al raportului calitate pret precum si din punct de vedere estetic.

Purtarea alaturi de pantaloni este o alta tinuta vestimentara in care botinele pot fi purtate cu succes. In acest sens recomandate sunt botinele care nu sunt decupate. Chiar daca cred ca orice reprezentanta a sexului frumos stie, mentionez ca sub nici o forma botinele nu trebuie purtate cu pantaloni scurti ori trei sferturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *