Optimizare seo

Acum vreo 4-5 nu stiam expresii de genul optimizare seo, trafic de date sau hosting, toate erau subiecte tabu pentru mine. De cand am inceput sa cochetez cu scrisul si mai ales a inceput sa se dezvolte in sufletul meu ideea de dezvoltare si de domeniu, am inceput sa aud si expresiile mai sus mentionate.

Prima data cand m-am lovit de ideea de domeniu a fost cand blogul pe subdomeniu a implinit 2 ani, atunci sfatuita de o cunostinta ca nu voi regreta daca fac aceasta schimbare. As minti daca as spune ca regret, dar la fel trebuie sa va spun ca prima data cand am vazut ca toti abonatii, si page authority si domain authority au disparut, m-a apucat depresia, sincer iti spun ca am avut un soc.

Incepusem sa regret decizia luata, dar apoi am inteles ca aceste date se vor schimba, si exact asa a fost, pentru ca in prezent am ajuns la aceleasi cifre si asta ma bucura.

Ce inseamana optimizare seo?

Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare. Sincer aceasta este definitia exact, dar acum trebuie sa recunoastem, nu toate ne pricepem la aceasta optimizare seo. Eu de exemplu habar nu am cu ce se mananca, dar pentru asta au aparut companii specializate in acest domeniu.

Eu am ales sa apelez la serviciilor celor de la Digital Metrics, pentru ca cel ce m-a sfatuit sa trec de la subdomeniu la domeniu mi-a spus ca sunt printre cei mai buni. Pentru ca a avut dreptate cu mutarea blogului, stiam ca are dreptate si in acest aspect. Am luat legatura cu ei si am inceput sa vad schimbarile.

Mi-au explicat in termenii lor ce pasi trebuiesc facuti pentru o buna optimizare seo, si pentru ca nu intelegeam cuvintele folosite, au inceput sa imi explice pe intelesul meu pasii. I-am urmat sub indrumarea lor si rezultatele s-au vazut intr-un timp foarte scurt. Nu stiam mare lucru despre acesti termeni, dar acum ca cei de la Digital Metrics au vorbit pe intelesul meu am inceput sa inteleg cum trebuie sa fie un articol pentru a fi ok.

Ma bucur ca am facut aceasta schimbare, si mai ales ca am ales serviciile celor de la Digital Metrics, acum ma pot bucura de un blog perfect optimizat.

Un comentariu la „Optimizare seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *