Palladio- usi rezistente si sigure

Daca vreti cu adevarat usi exterior premium tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul oficial usipalladio.ro si sa va alegeti culoarea si modelul pe care il doriti! Pentru ca aveti optiunea de a va alege nuanta dorita din cele 10 puse la dispozitie, precum si unul dintre design-urile pentru geamuri, din cele cateva sute disponibile. Usile Palladio se deosebesc de celelalte produse prin eleganta deosebita, dar si prin plusul de siguranta si nivelul inalt de izolare termica oferite.

In primul rand, o usa exterior Palladio arata exact ca una confectionata din lemn masiv de stejar, desi este mult mai rezistenta decat ea. Usile Palladio au luat nastere dupa 10 ani de cercetari si perfectionari ale tehnicii de fabricatie, iar rezultatul este cu adevarat spectaculos. Usile Palladio sunt matritate pe lemn de stejar si redau fidel aspectul acestuia, insa ele sunt confectionate dintr-un material composit special, cu fibra de sticla, intr-o structura monococa. Din acest motiv, aceste usi sunt practic indestructibile, mai ales ca peste materialul composit acestea sunt acoperite cu un strat special din otel galvanizat, pentru un plus de rezistenta.

Pentru a li se mari si mai mult nivelul de siguranta, usile Palladio au un sistem de inchidere si incuiere complex, format dintr-un mecanism de blocare in 8 puncte. De asemenea, balamalele speciale (sunt 4 la numar, in comparatie cu usile clasice acre au doar 2!) ale acestei usi sunt astfel concepute si montate incat deci nu sunt vizibile, dar sporesc gradul de securitate al usii.

Este foarte important ca usa de exterior sa asigure si o izolatie termica buna, astfel incat sa nu lase nici umezeala si nici curentii de aer sa patrunda in locuinta. In acest sens usile Palladio au fost dotate cu prag dublu, pe o parte si pe cealalta, astfel incat chiar si in conditii meteo extreme sa nu poata patrunde vantul. In plus, usile sunt dotate si cu garnituri speciale, care asigura o izolatie exceptionala. In aceste conditii, coeficientul de transfer termic al usilor Palladio este mic, ceea ce inseamna ca nu se pierde caldura prin ele sau pe langa ele.

Un comentariu la „Palladio- usi rezistente si sigure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *