Panouri solare

Am evoluat foarte mult, daca in trecut bunicii nostri se bazau pe lampile cu gaz acum la cateva sute de ani distanta de acea  perioada, avem electricitate, caldura si panouri solare.

Iti spun sincer ca pana acum ceva timp nu stiam acest concept, dar acum cand totul este atat de usor, pot spune ca sunt bucuroasa ca traiasc aceste vremuri, si ca nu am prins perioada in care se stingea lumina la o ora anume, nu aveam televizor si alte beneficii; beneficii ce in prezent ne fac viata mult mai usoara.

Daca vei da o mica cautare pe google vei gasi multe detalii, dar si informatii despre preturi, si sumele de bani ce trebuiesc platite pentru atfel de imbunatatiri, plus o multime de istorisiri despre cum aceste panouri solare le-a imbunatatit viata si le-a redus cheltuielile pe utilitati cu mult.

Sincer vad aceste panouri foarte utile, si mi se pare interesant faptul ca poti obtine finantari din partea statului, prin proiectul „casa verde”. Mi se pare foarte bun acest tip de proiect, pentru ca asa ajutam planeta sa faca fata consumului de energie. Consider ca este foarte bine ca ne putem ajuta de soare mai ales daca iei in calcul cheltuielile la utilitati.

Avantaje si dezavantaje

In primul rand consumul foarte redus de energie pentru incalzirea si producerea apei calde menajare, in al doilea rand confort interior, gratie asigurarii unei temperaturi, umiditati si ventilatii potrivite. Pe langa acestea se numara si emisiile reduse de nose – asigurand astfel protectia mediuluil inconjurator.

Ca si dezavantaje, putem enumera costurile pentru realizarea izolatiei termica si a sistemelor de incalzire, acestea fiind mult mai mari decat pentru instalatii clasice, amplasarea incorecta a imobilului pe axa geografica, poate scadea randamentul instalatiei si pericolul distrugerii panourilor, exista posibilitatea de a creste asigurarea locuintei, dar si cresterea riscurilor de calamitati, din cauza faptului ca panourile sunt expuse intemperiilor

Este adevarat ca un astfel de proiect este costisitor, dar consider ca este o investite ce merita tot banii, pentru ca pe viitor suma investita va fi recuperate, deoarece cu ajutorul lor facturile la utilitati vor scadea considerabil.

Daca si tu doresti sa ai parte de panouri solare, te invit sa cauti informatii despre actele necesare obtinerii finantarilor pentru proiectul  „casa verde’ si dupa ce ai obtinut aprobarea si banii necesari acestora, intra pe panourisolare365.ro, pentru ca aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru niste panouri solare functionale, servicii de calitate, montaj exceptional si preturi avantajoase.

Un comentariu la „Panouri solare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *