Pantaloni pentru copii

Nu am crezut niciodata ca un copil poate murdari atat de multe haine, bine trebuie sa mentionez faptul ca nu sunt genul de mama care isi tine copilul curat, si nici murdar, doar ca il las sa se joace afara sau pe jos prin casa. Nu am fost niciodata de acord cu acest aspect, asa ca nu incerca sa ma faci sa imi schimb parerea, pentru ca nu vei reusi. Asa am ajuns sa caut pantaloni pentru copii ieftini, pentru a fi sigura ca mereu voi avea pantalonasi pentru Maya.

Daca pana in prezent am tot avut hainute pentru ea, acum ca a crescut si este mult mai nabadaioasa si mai curioasa, am nevoie  o multime de pantaloni copii, dar la preturi bune. Nu prea am cautat pe paginile de socializare, pentru ca stiu sigur ca pot gasi si acolo, am ales sa caut pe mydressing.ro un secondhand cu preturi bune si produse de calitate. 

Stiam deja ca voi gasi haine de copii pe mydressing.ro, asa ca am scapat de cautati si m-am dus la sigur, asa am ajuns sa cumpar pantaloni second hand pentru copii, dar nu orice fel de pantaloni, ci pantaloni de calitate, de branduri diferinte dar la preturi mult mai bune decat in magazinele obisnuite.

 Pantaloni pentru copii secondhand pe mydressing.ro

Da, poti gasit o multime de perechi minunate, de fas sau normal, de trening sau 3/4 ori, diferinte marimi si diverse branduri. Recunosc ca am privit acest magazin online foarte suspicios, dar cand am realizat faptul ca eu am dat toate hainele fetitei mei altor persoane am inteles ca nu este nici dubios, ci pur si simplu alte persoane la fel ca si mine au ales sa nu depoziteze haine intr-o cutie ci sa le dea altor copii sa le poarte.

Pentru mie mereu a fost dificil sa gasesc  pantaloni pentru copii fie ca vorbesc de Maya sau pentru alti copii, mereu mi-a fost teama ca nu voi nimeri marimile, ca ii voi lua prea mici, sau mult prea mari, dar cu timpul m-am obisnuit, si in prezent pot sa va spun ca fetita mea umbla imbracata, pentru ca mama ei s-a prins cum sta treaba cu marimea hainelor la copii.

Daca si tu cauti pantaloni ieftini de copii, intra pe mydressing.ro si vei gasi cu siguranta cateva modele si marimi potrivite pentru copilul tau. Eu de acum de aici voi cumpara haine pentru copilul meu, pentru ca stiu ca sunt de calitate si la preturi foarte ok.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *