Pentru bebelusi, cu dragoste

Fiecare parinte doreste sa ofere copilului sau cat mai multe obiecte de calitate, sa ii fie bine si sa ramana sanatos. In parc, cata vreme ies cu nepotii, aud o serie de discutii intre mamici. Acestea cuprind subiecte legate de alimentatie, modalitati de ingrijire, programul de somn. In functie de varsta copilului, mai intervin si grijile legate de vocabular sau de prieteni. Se intampla uneori ca parintii sa fie uimiti de unde anume cei mici stiu anumite lucruri sau adopta un tip de comportament nefamiliar celor din casa.

Dr. Brown’s ofera un sistem complet de hranire pentru copii, un sistem care include singurul biberon total ventilat, fara vid. Este important acest fapt, deoarece, calitatea biberonului este recunoscuta pentru sanatate, drept fiind o eficienta modalitate de a preveni simptome legate de colici care sunt cauzate de biberoane si tetine obisnuite. Retine faptul ca sistemul de hranire Dr. Brown’s ofera bebelusului tau oportunitatea unei hraniri confortabile. Cata vreme cel mic are un sistem digestiv sanatos, poti sa dormi linistit, totodata nu dezvolta alte probleme de sanatate. Biberoanele de calitate ajuta la pastrarea vitaminelor C, A & E  si a lipidelor. Si ofera o hranire fara-vacuum asemanatoare hranirii la san.

Ori in aceeasi masura, cata vreme mananca si corect, pustiul tau are energie si dizpozitia necesara sa se joace, sa socializeze si sa invete lucruri noi, atent fiind. Asadar recomand biberoane Brown’s. Le recomanda si mamicile alaturi de care imi petrec dupa-amiezele in parc.

Obiectivul Dr. Brown’s este sa ofere cele mai bune produse disponibile realizate cu ajutorul tehnologiei, indiferent daca cel mic este hranit cu lapte de san sau formula de lapte in acest moment. Totodata, biberonul Dr. Brown’s Natural Flow Standard este disponibil in forma traditionala ingusta, pereferata de parinti, iar tetina din silicon are deasemenea forma standard.

Copilaria este perioada formarii, a obiectivelor stabilite din timp. Copiii invata de la cei mari de la modalitatea de alimentatie, pana la un comportament corect si sanatos fata de ei insisi si vis-a vis de oamenii din jur. Respectul si modul de viata ecologic se cultiva din copilarie. Ofera calitate pentru rezultate de durata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *