Permisul auto nu este un moft

Imi aduc cu drag aminte de perioada de liceu, perioada in care principalul subiect era scoala de soferi. Toti visam la permisul auto si cum ne vom plimba cu masina atunci cand vom trece cu brio de scoala de soferi. Multi s-au inscris la scoala atunci cand au implinit varsta de la 18 ani, eu in schimb, am asteptat pana acum ceva timp, pentru ca in aceea perioada nu eram pregatita pentru acest pas.

Consider ca acesta este un pas important in viata oricui, nu mi se pare un lucru de joaca, si cred ca este important sa alegi o scoala de soferi potrivita pentru tine.

Permisul auto nu este un moft, ci o necesitate

Acum dupa ceva timp am ajuns sa caut pe internet scoala de soferi Bucuresti, si iti zic sincer ca am gasit o scoala de soferi la mine in cartier. Timpul meu liber este limitat si nu imi permit sa merg la o scoala de soferi in alta zona, asa ca mereu caut varianta mai aproape de mine.

Aici la Scoala Auto Best, am gasit exact ceea ce cautam, adica un instructor caruia ii place ceea ce face, si care se implica, astfel am inteles o multime de lucruri, detalii ce fac diferenta in trafic. Cu ajutorul celor de aici am inteles cum sta treaba cu sofatul, si spre uimirea mea chiar imi place.

Mi-au dat tot ce imi trebuie pentru a invata acasa si a ma pregati corespunzator pentru examenul auto, si acum dupa ce am invatat si am facut orele de condus pot sa ma prezint la examenul auto, stiu sigur ca voi iesi cu zambetul pe buze, pentru ca am invat tot ce trebuie sa stiu, si stiu exact cum trebuie sa ma comport in trafic.

Abia astept sa merg sa dau examenul auto, desi am emotii stiu sigur ca voi reusi sa trec cu brio de el si cat de curand voi putea rezolva totul mult mai usor, pentru ca nu voi mai fi dependenta de ratb, voi putea circula cu masina personala.

Nu stiu cum sunt alte scoli auto, dar pentru mine Scoala Auto Best a facut diferenta, personalul de aici mi-a arat cat de frumoasa este viata de sofer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.