Vesta vs geaca

Inainte de sarbatorile pascale, primesc mesaj de la sotul meu ” vreau vesta”. Raman blocata cu ochii la telefon, pentru ca nu inteleg mesajul, sau mai bine spus, nu inteleg ce vesta vrea. Dau sa-l sun, dar imi respinge, asa ca raman cu dubii. Dupa vreo cateva ore ma suna si imi spune foarte suparat. „Iubita mea, nu mai pot de cald si de nervi, imi spune ca in fiecare dimineata pleaca cu geaca pe el si dupa-amiaza se intoarce cu ea in ghiozdan, pentru ca moare de cald”

A inceput sa se uite pe telefon dupa veste barbati, si de fiecare data cand gasea un model pe placul lui, imi trimitea poze, si uite asa m-am trezit cu telefonul plin de poze cu veste.

Vesta vs Geaca!

Daca pe timpul iernii ar alege geaca, una cat mai imblanita si mai groasa, pe timp de primavara prefera vesta. E ciudat, dar cred ca asa sunt mai toti barbatii. Trebuie sa specific inca de la inceput ca aici vorbesc de vestele de fas, nu cele elegante, pe astea nici in poza nu vrea sa le vada.

I s-a pus pata pe aceasta vesta. Mi-a trimis vreo zece modele, dar doar ea i-a ramas in minte.

Vesta de mai sus l-a facut sa nu mai tina cont de nimic, si cei drept pentru prima data a citit tot ce scrie pe site despre produs. Inainte se arunca cu capul inainte si unele produse ajungeau sa zaca in dulap pentru ca nu ii placeau in realitate.

A citit si informatiile legate de livrare si returnarea produselor, si dupa ce a inteles ca totul este ok, a plasat comanda. Produsul a ajuns foarte bine ambalat, si arata exact ca cea din imagine, marimea s-a potrivit perfect si ei bine…de cand a ajuns comanda, poarta vestea non-stop.

In concluzie, cred ca vesta este un articol vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui, fie ca vorbim de domni sau doamne. Desi eu sunt genul ce prefera gecile de primavara in aceasta perioada, uneori mi-ar prinde bine o vesta.

Haineselect.ro este locul ideal pentru produse de calitate la preturi avantajoase. Te invit sa rasfoiesti site-ul si sa imi spui ce produs iti place cel mai mult. Eu una cred ca vesta de mai sus este minunata si perfecta, mai ca imi pare rau ca este de barbati.

Un comentariu la „Vesta vs geaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *