4 modalitati de a face rost de bani

Fiecare persoana isi doreste sa incaseze intr-o luna o suma mai mare de bani datorita cheltuielilor inerente care apar datorita unor evenimente neprevazute (facturi mai mari, cadouri etc). Majoritatea a trecut prin situatii de urgenta, cand nevoia de bani a devenit stringenta, astfel incat a trebuit sa caute banuti pe la parinti, rude, prieteni sau vecini binevoitori. Uneori insa acestia nu au nici ei sau refuza sa mai imprumute, asa ca apar situatii tensionate in viata datorita lipsei banilor.

Chiar daca cei mai multi dintre oameni isi promit ca vor pune bani deoparte si nu se vor mai trezi niciodata in ipostaza de a ramane fara finante, acest lucru nu se intampla aproape niciodata. Plus ca evenimentele imprevizibile, precum nuntile, botezurile, inmormantarile, sunt cele care aduc cu ele cheltuieli serioase.

Care sunt modalitatile de a face rost de bani?

Toata lumea este in cautarea unor solutii de a face rost de bani sau de a-si mari veniturile pe fiecare luna. Cele mai bune metode sunt: imprumutul (dar trebuie restituit, asa ca acest lucru implica cateva detalii importante de tinut minte), un salariu mai mare (ce poate fi obtinut doar daca angajatul munceste mai mult, face ore suplimentare), initierea unui business intr-un domeniu de nisa (antreprenorul are nevoie de talent, ambitie, determinare si un capital real) si reducerea cheltuielilor.

Astfel, metodele pot fi detaliate mai jos:

  1. Imprumutarea banilor necesari de la prieteni, rude, colegi poate fi o modalitate de a rezolva rapid aceasta . Insa, cea mai rapida metoda este sa accesezi un credit cu buletinul de la Creditfix, Institutia Financiara Nebancara.
  2. Renegocierea salariului se poate realiza insa cu anumite conditii: vechimea la locul de munca sa fie una considerabila si salariul sa nu fi fost marit in ultima vreme. Daca seful ramane intransigent la aceste dorinte ale salariatului, atunci ar fi ideal ca acesta sa se reorienteze catre o alta firma in care ar putea primi un salariu similar. Exista posibilitatea ca firma initiala sa nu doreasca sa-si piarda angajatul si sa vina cu o contraoferta;
  3. Punerea pe picioare a propriei afaceri poate sa aduca in cel mai scurt timp profit important, mai ales daca antreprenorul va activa intr-un domeniu in care are talent. Ideal, ar fi insa, sa nu-si dea demisia de la locul de munca initial, pentru ca va avea nevoie de salariul primit, mai ales ca in primele luni business-ul propriu nu va aduce bani aproape deloc. Pentru ca afacerea sa fie una de succes este nevoie de cercetare, informare si calcularea cu atentie a pasilor;
  4. Reducerea cheltuielilor lunare si vanzarea lucrurilor care nu mai sunt necesare reprezinta alte modalitati de a face rost de bani intr-un mod rapid. Foarte multi oameni consuma energie electrica mai mult decat au nevoie, la fel si apa, cumpara cantitati de mancare mult prea mari, pe care nu le folosesc si le arunca. Cu putina atentie, orice persoana poate face economii de cel putin 150-200 de lei pe luna.

Un comentariu la „4 modalitati de a face rost de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.