Anul in care te-am intalnit – Cecelia Ahern

O carte pe care nu credeam ca o voi termina in viitorul apropiat, pentru ca pur si simplu nu mi-a placut la inceput, dar cu fiecare pagina citita, aceasta devenea din ce in ce mai interesanta. „Anul in care te-am intalnit” de Cecelia Arhen – editie cartonata, este genul de care ce te face sa te gandesti la viata ta.

Totul incepe cu prezentarea familiei ei, Jasmine, dar si cu o explicatie legata de numele ei. 

Dupa aceasta explicatie, incepe sa ne povesteasca, despre tine, Matt, un realizator de emisiuni la radio, pe care te dispretuieste, pentru o emisiune facuta candva, despre persoanele cu sindromul Down, fiind boala de care suferea sora ei Heather, si astfel incepe toata povestea.

Ajunge sa fie martora la tot ce tine de viata ta, cum te distrugi singur, si cum inevitabil iti distrugi familia, totusi in vacanta in gradina, fiind concediata de la firma pe care ea a construit-o, pentru ca asta era meseria ei, dezvolta idei de afaceri si cand acestea atingeau apogeul dorit, le vindea. Dar de aceasta data, in colaborare cu Larry, pun bazele unei noi afaceri, dar intr-un mod ciudat, ajunge sa fie concediata, si obligata sa nu lucreze timp de un an, de aici si denumirea de vacanta in gradina.

Fiind martora la autodistrugerea ta, incepe sa schimbe lucruri importante in viata ei, si daca pana atunci gradina ei era singura fara flori si iarba, aceasta vacanta se dovedeste a fi benefica, ajungand sa isi ocupe timpul cu plantarea florilor, dar si cu multe alte lucruri.

Intr-un moment de ratacire, Matt realizeaza o emisiune care il conduce spre concediere, dar care in acelasi timp il face sa ramana singur, si care il impinge spre degradare si spre un comportament inumam, ajungand sa il loveasca baiatul cel mare, care isi gaseste adapost in casa Jasminei.

Sotia lui Matt ii lasa scrisoare, dar intr-o incurcatura scrisoare este schimbata, dar nu vreau sa iti deslusesc toata actiunea, pentru ca este o carte ce merita citita. Am gasit-o pe site-ul editurii All, la un pret foarte bun.

O carte interesanta, care mi-a placut, si pe care o voi recomanda cu calduram tuturor prietenilor. Cecelia Ahern, este scriitoare mea preferata, modul sau de a scrie, ma captiveaza de fiecare data, si fiecare titlu imi starneste curiozitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.