Cabinete veterinare Bucuresti

Ca sunt o iubitoare de animale nu mai este un secret, dar faptul ca am crescut cu catei de cand ma stiu este un lucru de putini stiut, da! Primul catel l-am avut pana la varsta de 11 ani, nu mai stiu ce rasa era, dar asta e putin important, pentru ca eu imi amintesc cum imi tragea perna de sub cap de fiecare data. Tot pe la varsta asta mi-am luat un alt catel, o mingie de blana, pe nume Billy, in acea perioada aveam varsta cat de cat ok pentru a merge cu catelul la veterinar.

De atunci am tot avut catei, si pana sa-l am pe cel de acum, pe Athos, am adoptat un metis, gasisem o doamna pe internet care aveam catei de dat spre adoptie. Fiecare suflet are nevoie de o casuta, asa ca am luat legatura cu aceea doamna pentru a lua catelul de la ea. Din pacate catelul suferise de o boala care lasase sechele asupra sistemului sau nervos, si de aici incepe trista sa poveste. 

Am inceput sa cautam  cabinete veterinare Bucuresti cu program non-stop, pentru ca problema lui se manifesta doar noaptea, cand incerca sa se odihneasca. Am ajuns sa vizitam o multime de clinici veterinare din Bucuresti, dar din pacate toti medicii ne-au dat acelasi raspuns, ca boala este avansata, si ca nu ii mai pot face nimic.

Pana atunci nu am avut astfel de probleme, pentru ca mereu mi-am dus cateii la veterinar, si mi-am vaccinat, pentru ca este foarte important acest aspect, pentru ca aceste vaccinuri le ofera tot ce au nevoie. In fine revenind la poveste, catelul nu a supravietuit, pentru ca organismul sau era mult prea afectat, dar chiar si asa noi ne-am straduit sa ii prelungim viata si sa ii alinam durerea, dar nu am putut face mare lucru.

Ideea este alta, intr-un singur loc am gasit o lista generoasa cu cabinete veterinare Bucuresti, si ma bucur ca am apelat la ea, pentru ca acum am un medic veterinar dedicat meseriei sale, care il viziteaza pe Athos regulat, si care imi ofera cele mai bune tratamente pentru catelul meu .

Acestea fiind spuse, fiecare suflet necuvantator are nevoie de ajutorul nostru, chiar daca ei nu pot sa ne spuna ceea ce ii doare, dar au un mod special de a arata asta, si trebuie sa fim atenti la aceste semne, pentru ca intr-un fel sau altul ei ne spun ce ii doare. Eu imi ascult catelul si apelez cu incredere la specialisti, mai ales ca Bucuresti365.ro m-a ajutat sa gasesc medicul potrivit pentru catelul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *