Cate ceva despre masaj erotic

Traim intr-o lume tare schimbatoare, in care totul capata alt sens doar privindule, totusi trebuie sa recunoastem ca nu mai traim in aceea lume in care masajul erotic era un subiect rusinos, si in care toata lumea fugea cand auzea vorbindu-se de el. Nu credeam vreodata ca voi vorbi despre acest subiect, dar pentru ca totul s-a schimbat vreau sa iti spun cateva lucruri interesante despre masajul erotic.

In primul rand are o istorie lunga si este raspandit in intrega lumea, de mai bine de 1500-2000 de ani, dar cei drept nu acest aspect este important, ci efectul acestuia dar si despre instrumente.Se stie deja ca avem nevoie de uleiuri speciale sau creme concepute pentru masaj. Unele dintre ele contin mirosuri care ajuta la relaxarea sau stimularea celui care primeste masajul, in timp ce altele sunt uleiuri simple, ca uleiul de migdale, care ajuta la miscarea usoara a mainilor pe corp. Dar exista si persoane ce adauga diferite obiecte, cum ar fi: pene, sau diferite materiale, precum catifea sau matase.

Alege un masaj erotic pentru ca…

In primul rand putem vorbi despre liberarea de stres, acesta fiind principalul factor de imbolnavire. Putem aminti comunicarea tactila, fiind un mod in care va puteti apropia de partener, dar si de a simti placere si a va face sa va simtit special.

Totusi daca nu ai la cine sa apelezi pentru un astfel de masaj, poti oricand apela la un salon, pentru ca in prezent sunt o multime de astfel de saloane in capitala si nu numai.

Nu credeam ca vreodata voi cauta pe internet salon masaj erotic, dar uite ca caile destinului sunt misterioase, dar pentru ca vroiam sa facem o supriza unui coleg, ce renunta la burlacie in viitorul apropiat, si cum nimeni nu aveam „timp” sa se ocupe de supriza in sine, am decis sa o fac eu.

Am cautat cateva informatii si pana la urma am ales un salon masaj erotic din capitala, am luat legatura cu cei de acolo si dupa ce am pus la punct toate detaliile, am imprastiat vorba in birou.

Nu am dezvaluit supriza, ci am anuntat ca in data respectiva, vine o persoana foarte importanta pentru companie si ca nu vom putea pleca mai devreme, asa cum fusese stabilit deja. Il vazusem cum deja se bosumflase si stia ca nu vom mai tine petrecerea burlacilor cu el, dar in acelasi timp intelegea ca este important pentru companie aceasta vizita.

In ziua cu pricina ne-am comportat normal, dar ca sarcina speciala i-am spus colegului nostru ca trebuie sa mearga la urmatoarea adresa: strada Caderea Bastiliei nr 72b. I-am dat un plic cu instructiunile in el, si unul pe care trebuia sa il inmaneze unei persoane de la adresa mai sus mentionata.
Restul stiau cei de acolo ce aveau de facut, dar ca un domn nu ne-a dat detalii doar ne-a multumit, pentru cadou si pentru faptul ca ne-am gandit la el.

Totul s-a terminat minunat, si ne-a promis ca va incerca aceasta experienta si cu viitoarea lui sotie, pentru ca asa se vor apropia si mai mult si vor putea pune in aplicare ce vor invata acolo in intimitatea caminului lor.

Nu mai este un secret ca masajul erotic este un mod de relaxarea, asa ca daca si tu vrei sa faci o supriza sau ai nevoie de un astfel de masaj, apeleaza cu incredere la un salon masaj erotic, stiu sigur ca nu vei regreta.

Un comentariu la „Cate ceva despre masaj erotic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *