Cauzele parodontozei

Mereu mi-am dorit o dantura curata si frumoasa, si pot recunoaste ca desi nu am dintii perfect drepti si nici pe departe la fel de albi ca ai vedetelor din lumea intreaga, dar nu ma pot plange, pentru ca am aflat ca sunt alte probleme mai grave si ca multe persoane se lupta cu parodontoza. Inainte sa vorbim despre alte lucruri vreau sa terecem in revista care sunt cauzele parodontozei.

Parodontoza este una dintre cele mai grave danturii pentru ca aceasta duce la onduce la mobilitatea si pierderea dintilor de pe arcadele dentare. Printre principalele cauze ale parodontozei se numara placa bacteriana, dar si factori generali de sanatate, cum ar fi disfunctiile endocrine, tulburarile sistemului nervos sau diabetul. Chiar si ereditatea are un cuvant de spus, persoanele care au in familie un istoric de parodontoza (rude apropiate care sufera de aşa ceva) fiind mult mai predispuse la îmbolnavire.

Iti spun sincer ca imi este tare teama de aceasta boala, si tocmai de aceea am inceput din timp sa caut dentist Bucuresti, si asa am dat de Clinita Trident, locul ideal daca doresti sa ai grija de dantura ta. Ei mi-au explicat ca sunt cateva lucruri care te pot scapa de parodontoza, dar si ca pot gasi multe informatii despre tratament parodontoza pe internet, dar si ca imi pot furniza materialele necesare pentru a afla mai multe informatii.

Astfel desi nu ma confrut cu aceasta boala, si nici nu imi doresc, mi-am propus sa ma las pe mainile specialistilor de la Clinica Trident, pentru ca ei stiu exact ce au de facut, si lista de preturi este ok, nu au preturi exagerate, si tocmai din acest motiv consider ca este o clinica stomatologica foarte buna, cu servicii de calitate.

Pentru ca vreau ce este mai bun pentru fetita mea, si ea va merge la aceasta clinica, fiindca am auzit doar lucruri bune despre medicii de aici, si fix din acest motiv voi apela la serviciile lor si pentru sanatatea ei dentara, stiu sigur ca apeland la ei, Maya va avea o datura impecabila si nu va stii ce inseamna durere.Apeleaza si tu la Clinica Trident, pentru ca asa vei afal o multime de informatii si vei beneficia de servicii impecabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *