Cel mai bun pret la HeadPrint.ro!

Lucrez intr-o companie in care toata lumea face detoate, nu doar activitatile specifice postului pentru care esti angajat, dar iti spun sincer ca mie imi place, pentru ca asa am invatat o multime de lucruri, si iau legatura cu multe persoane. Nu stiu daca stii deja, dar eu lucrez la o firma de reciclare, si pentru ca urmeaza sa participe la un eveniment, si pentru ca dorim sa ne facem simtita prezenta, seful meu m-a pus sa caut un stand publicitar popup wave textil cu numele companiei noastre.

M-am uitat urat la el pentru ca nu stiam ce este acela un stand publicitar popup wave textil, dar internetul m-a ajutat la nevoie, si am gasit un loc perfect pentru a realiza un astfel de stand publicitar drept 300 cm, si care mi-a explicat ce inseamna mai exact popup wave textil. M-am pierdut in termeni astia tehnici, dar la HeadPrint.ro, am gasit intelegerea si profesionalisumul de care aveam nevoie.

Cel mai bun pret la HeadPrint.ro!

Le-am cerut o oferta de pret pentru un stand publicitar drept 300 cm, si am ramas placut suprinsa cand am vazut nu sunt asa de scumpe si ca ma pot incadra in bugetul alocat de seful meu. L-am primit in timp util, si arata perfect, asa cum ne-am dorit, folosind nuanta dorita de noi.

Totul a iesit perfect, impecabil, pentru ca trebuie sa recunosc au pus accept pe calitatea materialelor, si au facut totul asa cum ne-am dorit, prin urmare sunt cei mai buni in materie de productie publicitara. Ne-au arata asta cand ne-au fost livrat in timp util, desi ne-am hotarat cu greu asupra modelului, dar nu a contat, pentru ca au inteles de ce aveam nevoie, si astfel am fost prezenti la eveniment, si multa lume si-a facut poza cu standul nostru publicitar, plus ca am impartit carti de vizita, si am stabilit intalniri cu potentiali colaboratori.

Ma bucur ca am apelat la ajutorul celor de la HeadPrint.ro, pentru ca de acum stim exact ce companie ne va face standurile publicitare, dar si alte produse publicitare, pentru ca ne-au dovedit, ei sunt cei mai buni in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *