De ce sa alegi studioul de videochat OK Studio?

Cuvantul videochat, ajunge din ce in ce mai des pe buzele noastre, si stim exact care este motivul. Daca nu il stii, ti-l voi spune eu, castigurile substantile, despre care deja am auzit foarte mult lucruri. Sunt o multime de studiouri de videochat in capitala si in tara. Am avut ocazia sa cunosc persoane ce au avut jobul de model videochat si multe persoane mi-au vorbit despre Ok Studio.

Mi-au recomand acest studio din diferite motive, dar curiozitatea a fost cea care m-a impins sa caut pe internet informatii despre acest studio de videochat, si bine am facut, pentru ca asa am aflat informatii pretioase, pe care trebuie sa ti-le impartasesc.

De ce sa alegi studioul de videochat OK Studio?

In primul rand pentru vechimea de pe piata, sunt de mai bine de 11 ani. Cu alte cuvinte au facut fata cu brio multor provocari. Sincer nu ma asteptam sa aud doar cuvinte de lauda. Dar ma bucur ca m-am lasat indrumata, pentru ca Ok Studio, este locul ideal pentru oricine doreste sa lucreze in domeniu.

Pe langa asta sunt cei mai buni, cand vine vorba de aparate electronice. Pentru ca in tot acest timp, au avut timp sa incerce multe gadgeturi, si sa le aleaga pe cele mai performante.

Ce va pune la dispozitie: o echipa complexa de manageri, traineri si personal tehnic, desfasurarea activitatii intr-un colectiv select, cea mai importanta mi se pare aceea ca intimitate si confidentialitate online si offline. Consider ca nu poti lucra in conditii improprii in acest domeniu. Un alt punct destul de important il reprezinta: legalitatea absoluta, cu plati mereu la timp si cu venituri declarata la stat, de asemenea ei va garanteaza ca veti fi platit pentru munca prestata, ca nu vor exista nereguli in acesta privinta.

Pe langa aceste va pun la dispozitie personal calificat, persoane dornice sa va consilieze in diferite probleme. In plus sunt intr-o continua schimbare, fiind mereu la curent cu noutatile in materie de gadgeturi. Mi se mai pare interesant faptul ca organizeaza team-building-uri si activitati comune si recreative, menite sa apropie modelele, si sa colaboreze mult mai usor.

Stim deja ca multe companii au inceput sa practice aceea clauza in contract, in care nu ai voie sa te angajezi la concurenta, timp de un an, dar OK Studio iti ofera stabilitate si continuitate in cariera de model videochat. Aceste detaliile le consider foarte importante, pentru ca doar asa vei stii exact de ce trebuie sa alegi sa iti incepi cariera aici. In alt plus il reprezinta bonusurile si cateva dintre acestea sunt castigate in urma realizarii unor ture suplimentare, alt bonus este pentru target, daca depasesti targetul propus de trainerul tau, vei vedea schimbari.

Sunt foarte multe informatii pretioase pe site, si tocmai de aceea daca si tu doresti sa lucrezi in acest domeniu, nu trebuie decat sa intri pe site-ul lor si vei  stii ce ai de facut pentru a deveni un model videochat la Ok Studio. Nu are sens sa iti dau alte detalii pentru ca o data ajunsa pe site-ul lor, vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

 

6 comentarii la „De ce sa alegi studioul de videochat OK Studio?

  1. Cred ca in primul rand pentru bani alege fiecare fata acest domeniu si mai apoi pentru ce le ofera extra, iar daca studiourile aleg sa publice ce oportunitati ofera mi se pare rentabil pentru ambele parti.

  2. Pentru un studio este esential ca modelele sa se simta bine in cadrul studioului lor, in acest fel este mai avantajoasa promovarea mouth-to-mouth decat cea platita, just an opinion.

  3. Decat sa alegi alte cai prin care sa castigi mai multi bani, mai bine muncesti in videochat. Conditiile sunt foarte bune si daca stii sa alegi un studio bun, vei avea si salariu pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *