De la aeroport acasa

Nu am avut norocul sa zbor pana acum cu avionul, si iti spun sincer ca mi-ar placea, totusi voi trece pe lista mea de lucruri de facut acest lucru. Stii cumva totul se trage din copilarie, in vremea in care unghiul meu era mecanic de avioane, si lucra in permanenta in jurul lor. Mereu ne povestea cat de minunate sunt si de marete.

Inainte sa continui, vreau sa iti fac o marturisire, mi-ar fi placut tare mult sa ma fac insotitoare de zbor, dar cumva destinul mi-a fost scris deja, si am ajuns sa fac cu totul altceva in viata, si zborul cu avionul sa ramana doar o dorinta. Am avut totusi ocazia sa fiu aproape de un avion si de aeroport ( te rog nu rade de mine…dar chiar nu am ajuns niciodata intr-un aeroport) cand varul meu s-a intors in tara. Am mers cu trenul pana la Focsani, unde urma sa aterizeze avionul lui.

La cine apelez pentru un transfer de la aeroport pana acasa?

Dupa ce a coborat si ne-am intalnit, m-a intrebat daca stiu cumva o companie ce ii poate asigura transportul de la aeroport pana acasa, si uite am am cautat pe internet transport aeroport, asa am aflat ca exista o companie specializata in transfer aeroport, adica in preluarea pasagerului de la aeroport pana acasa si retur.

Iti zic sincer ca initial am cautat inchirieri auto Focsani sau inchirieri auto Galati, dar cumva am dat pentru un articol interesant, care m-a dus direct la Transfero.ro, curse braila otopeni cu transfero, au fost cuvintele care m-au ajutat sa gasesc rapid solutia problemelor mele.

M-am bucurat enorma cand am vazut ca exista o firma ce imi poarte asigura un transfer de la aeroport pana acasa, si ca asa verisorul meu va ajunge in siguranta acasa, si fara sa plateasca o suma enorma, pentru ca sa fim seriosi, toata lumea stie ca in zona aeroportului stau doar anumite firme de taxi-uri.

In fine, nu are sens sa intram in acest subiect, pentru ca eu am spus ce aveam de spus, daca si tu ai nevoie de un astfel de transfer aeroport, nu sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transfero.ro pentru ca ei voi stii exact ce au de facut.

Un comentariu la „De la aeroport acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *