Filtru de ulei pentru utilajele agricole

Uneori imi pare tare rau ca nu am avut si eu parte de o copilarie la tara, ca nu am avut acele vacante de vara la bunici, dar pana la urma asta e, nu pot condamna pe nimeni, pentru ca nimeni nu este vinovat, ci pur si simplu eu am fost foarte atasata de parintii mei si nu am putut sta departe de ei, asa ca fiecare vacanta de vara o petreceam impreuna cu sora mea acasa, alaturi de familia mea.

In fine, nu prea conteaza pentru ca acum de cand l-am cunoscut pe sotul meu, am inceput sa petrec timp la tara, si practic am inceput sa recuperez ceea ce am pierdut in copilarie. Iti spun sincer ca mi-ar fi fost rusine pentru ca nu stiam foarte multe lucruri. Stiam notiunile de baza, dar unele detalii m-ar fi pus in dificultate, pentru ca nu stiam ca exista magazine speciale unde poti gasi filtre pentru utilaje agricole.

Bunicul sotului meu m-a rugat sa ii cumpar un filtru pentru tractorul sau, a cautat prin oras si in zonele din imprejurimi, dar nu a gasit, asa ca dupa ce a vorbit cu sotul meu la telefon, amandoi au ajuns la concluzia ca eu ii pot ajuta. Si asa m-am pricopsit cu sarcina de a cauta un filtru New Holland.

Cum arata un filtru New Holland?

Nu stiam nimic despre el, dar uite ca internetul mi-a venit in ajutor, si asa ca am apucat sa caut, si am aflat cum arata un astfel de filtru, si pentru ca exista posibilitatea ca nici nu sa nu stii cum arata, m-am gandit sa iti las eu o poza chiar aici, pentru ca asa vei stii si tu cum arata un astfel de produs.

Sincer stiam cum arata un filtru, dar ce-i drept acesta m-a bagat in dificultate, pentru ca imi doream foarte mult sa ii pe impresionez pe bunicii sotului meu, si sa cumpar produsul de care avea nevoie, si ma bucur ca am apelat la internet, pentru ca am reusit, am cumparat filtrul potrivit, si acum utilajul bunicului merge perfect.

Acum nu mai am nici un regret, chiar daca nu mi-am petrecut copilaria la tara, bunicii sotului meu sunt ca si bunicii mei, si chiar daca uneori ma pun in incurcatura, de fiecare data cand gasesc solutia, acestia ma trateaza ca pe nepoata lor, pur si simplu schimb statutul de sotia nepotului lor in nepoata lor, si pentru mine acest lucru inseamna enorm de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *