Meditatii limba engleza

Cand aud vorbindu-se despre meditatii, ma gandesc cum se desfasoara o astfel de ora. Parintii mei nu mi-au pus meditator, si chiar daca nu am fost un elev excelent, mereu au stiut ca ma voi descurca la scoala. Vorbeau candva despre meditatii la engleza, fiind materia la care nu excelam, dar pana la urma a ramas totul la stadiul de discutie si nu s-a concretizat nimic.

Am crescut si drept sa iti spun mi-ar fi placut sa fac meditatii, cred ca mi-ar fi prins bine, pentru ca acum am mici probleme la limba engleza, dar asta e, si acum imi pot imbunatati cunostintele de limba engleza pentru ca am gasit un loc perfect pentru asta, mai exact Centrul de meditatii Capri. Am auzit lucruri bune despre acest centru, si tocmai de aceea am cautat detalii despre meditatii limba engleza

Dupa ce am intrat pe site am gasit o lista cu preturile pentru doua ore dar si pentru diferite module, si trebuie sa recunosc ca mi se pare interesant. Am vazut de asemenea ca au cursuri si pentru meditatii matematica, aici chiar mi-ar fi prins bine putin ajutor in liceu. Totusi e bine de tinut minte, pentru ca pe viitor voi apela la ajutorul lor pentru fetita mea.

Desi sunt multe persoane ce pot da meditatii, eu prefer sa apelez la ajutorul specialistilor, pentru ca la Centru de meditatii Capri, am gasit informatii utile, detaliate, care ma fac sa inteleg ca ei stiu exact ce au de facut, dar si metode interesante de a preda materia, metode ce pot captiva elevii si astfel ii vor face sa invete materia mai usor.

Chiar daca eu nu am facut mediatii, pentru fetita mea as apela la ajutorul lor, pentru ca asa ii va fi mai usor sa invete si ar putea fi atenta la ore, nu si-ar face griji ca si-a gresit temele, sau ca nu pronunta un cuvant corect. Daca si tu doresti sa apelezi la serviciile lor, te invit sa intri pe site, vei gasi toate informatiile necesere, preturile si ce alte limbi straine te pot ajuta sa inveti.

 

Un comentariu la „Meditatii limba engleza

  1. Bine de stiut ,in curand voi fi si eu la inceput de drum cu al meu baiat ,o sa vina o vreme cand nu il mai pot ajuta si atunci cineva trebuie sa ii explice pe intelesul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *