Notd – Cupio In the City

Ojele si unghiile colorate au fost mereu o pasiune, inca de cand eram in scoala generala mi-am lasat unghiile mari, si chiar daca la scoala nu le vopseam, in weekend mereu le aveam date cu oja. Despre Cupio am auzit doar vorbe de lauda, si mereu mi-au atras atentia si cumva planetele s-au aliniat si au facut in asa fel incat sa intru in posesia unor produse Cupio, in urma unei campanii pentru bloggeri.

Aceste produse continea coletul, voi incepe cu pix-ul si agenda, cumva au stiut ca sunt innebunita dupa agende si pix-uri asa ca au un loc de cinste in dulap, nu imi vine sa le folosesc, mi se par mult prea frumoase ( nu zice nimic…sunt mai ciudata), cat despre lacurile de unghii, fac parte din gama lor lacurile de unghii Cupio in the City, sincer aceste lacuri te duc cu gandul la orasele al caror nume il poarta. Eu mi-am ales Los Angeles fiind un oras ce mi-as dori sa il vizitez. O nuanta speciale, ce se vede super pe unghii.

Al doilea oras, reprezentata de culoarea rosie, Prague, o nuanta de rosu destul de inchis, care m-a facut pentru prima data sa folosesc rosu pe unghii, fiind nuanta de oja de care fugeam mancand pamantul…nu ma intreba de ce…stiu doar ca asa este.

Am primit de asemenea si un ulei de cuticule cu miros de iasomie, are un efect placut asupra pielii si un miros destul de placut. Pe langa aceste produse mi-am ales si un top coat glossy, pentru un efect de gel al unghiilor mele.

Trebuie sa recunosc ca intreaga gama In the City este superba, fiecare nuanta este atent aleasa si cu siguranta se vede pe unghie la fel de minunat ca si cele alese de mine. M-a bucur din suflet ca am avut ocazia sa folosesc aceste lacuri de unghii, si pentru ca pe 2 mai este ziua mea, le voi considera cel mai minunat cadou de ziua mea.

Care lac de unghii iti place mai mult Los Angeles sau Prague? Mie imi plac amandoua la fel de mult.

 

 

3 comentarii la „Notd – Cupio In the City

  1. Îmi place mult nuanța Los Angeles. Îți recomand să o combini cu slipiciurile holografice. Efectul va fi grozav. Am auzit numai lucruri bune legate de produsele Copio. Cică sunt foarte calitative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.