Pictura necesita talent, dar si materiale de calitate

O spun de la inceput, nu am talent la desen, dar mereu mi-a placut sa incep, pur si simplu mereu am vrut sa incerc lucruri noi, si tocmai din acest motiv am cautat materiale de calitate in orice domeniu. Fie ca vorbim de produse handmade sau de pictura, pur si simplu m-am implicat, pana am descoperit ca nu sunt buna in domeniu, si am abandonat operatiunea in sine.

Nu ma asteptam ca fetita mea sa aiba talent dar cand mi-am vazut peretii, am inteles ca nu trebuie sa caut materiale pictura ieftine, ci materiale pictura de calitate, pentru ca asa isi va talentul si imaginatia.

De unde poti cumpara materiale de calitate pentru pictura?

M-am tot uitat dupa materiale pictura de calitate, pentru ca vroiam ca Maya sa isi dezvolte acest talent, chiar daca m-am uitat prin magazinele din jurul meu, am ales caut materiale pictura pe internet, pentru ca stiam sigur ca voi gasi sfaturi utile, despre locul de unde pot cumpara ceea ce caut.

Nu m-am inselat, pentru ca multa lume mi-a vorbi de colorit.ro, un loc care pune mare pret pe calitatea produselor, un loc unde produsele de calitate superioasa sunt insotite de o multime de detalii, si de informatii ce te pot ajuta sa alegi corect. Asa cum iti spuneam nu sunt un cunoscator, pentru mine acuarele erau cele din comert, ieftine ce nu aveau nimic special, dar na…vremurile erau altele si posibilitatile la fel.

Acum ca sunt parinte, vreau ca fetita mea sa isi dea singura seama ce ii place sa faca sa nu, pentru ca la fel au facut si parintii meu, m-au dus la diferite sporturi, m-au lasat sa imi aleg singura stilul vestimentar si trebuie sa recunosc ca au facut o treaba buna, pentru ca acum stiu cum trebuie sa ma comport cu copilul meu.

Sa revenim putin la subiect, este adevarat pictura necesita talent, dar si produse de calitate si multa inspiratie, pentru ca doar asa vei stii exact ce trebuie sa alegi pentru tine, si vei stii exact ce pasi trebuie urmati, plus ca odata alese produsele inspiratia vine cat ai clipi, si daca produsele sunt bune, totul merge ca uns.

 

Un comentariu la „Pictura necesita talent, dar si materiale de calitate

  1. Cu alte cuvinte -Arta cere sacrificii- intotdeauna ce este calitativ este si foarte bun .Si eu am un ,,pictor de pereti ,,in familie ..acum inaintand in varsta continua sa deseneze doar pe blocuri de desen .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *