Pizza buna in Bucuresti

Nu mai este un secret faptul ca locuiesc in capitala, pentru ca de multe ori am precizat, totusi azi vreau sa vorbesc cat am cautat o pizza buna in Bucuresti. De curand ne-am adunat la mine acasa, cativa prieteni la un remi, initial aceasta ne-a fost intentia, dar distractia a tinut pana tarziu, si intr-un final ni s-a facut foame.

Daca pana acum ceva timp preferam pizza facuta in casa, de cand am descoperit acest loc, pur si simplu mi-am schimbat parerea pentru ca am gasit cea mai buna pizza din Bucuresti, si pe langa asta au si cele mai bune servicii de livrare la domiciliu. Initial ma cautat livrare pizza Bucuresti si chiar daca rezultatele au fost multe, Pizzicato mi-a atras atentia.

In primul rand pentru ca reclama lor din oras este cu roz, cum deja se vede…rozul este culoarea mea preferata, si astfel am ajuns sa ma uit cu interes daca si au serviciu de livrari pizza, si dupa ce am rascolit site-ul am plasat o comanda. Ne-am ales fiecare pizza preferata, am asteptat livrarea comenzii cu sufletul la gura.

Nu mai comandasem niciodata pizza de aici, si nu stiam daca va fi la fel gustoasa precum arata, dar chiar da nu stiam, am mers pe intuitie, si oficial este cea mai buna pizza din Bucuresti. Iar serviciile lor sunt impecabile, au grija ca totul sa ajunga in stare perfecta la domiciliu clientului. Pe langa pizza Pizzicato, iti pun la dispozitie o gama larga de mancare, toate fiind delicioase si aspectoase, ideale pentru a potoli foame oricui.

Dupa ce am primit comanda s-a lasat linistite, daca in timpul jocului de remi ne auzeam de la poarta, cand am inceput sa mancam, toti eram preocupati cu savurarea mancarii, si sa incerca fiecare sortiment de pizza comandat.

In concluzie, pentru mine pizza de la Pizzcato este cea mai buna pizza din Bucuresti, pentru ca pur si simplu am primit o pizza foarte buna, fara portiuni arse, perfecta. Daca si tu esti in cautarea unei pizzeri bune, nu mai ezita si cauta pe internet „pizza Bucuresti” vei gasi printre rezultate Pizzcato.ro, aceasta este site-ul care iti va schimba definitv gustul in materie de pizza.

Un comentariu la „Pizza buna in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.