Prima jucarie a Mayei

Maya este o fetita tare norocasa in acelasi timp si eu, dar sunt sigura ca acest lucru il spune fiecare mamica, in momentul in care se intalneste prima data cu copilul ei. Nu stiu daca iti amintesti, dar am nascut prin cezariana, si toata lumea m-a speriat ca va fi groaznic, dar iti spun sincer ca eu cred ca totul tine de organismul tau, pentru ca eu imi aduc aminte ca ziua urmatoare mergeam pe holurile spitalului dupa lapte si sfaturi despre cum sa ma descurc cu fetita mea acasa.

Uite ca au trecut doi ani de atunci, chiar mai bine de doi ani, si Maya este minunata,cu ea redescopar lumea si invat lucruri noi. Ma gandeam zilele trecute la prima jucarie a Mayei. Dar nu ma gandeam la cele primite, pentru ca de aici ma refeream cand spuneam ca este o fetita norocoasa, ci ma intrebam care a fost prima ei jucarie cumparata de noi.

Ma gandeam la asta pentru ca recent am intrat intr-un magazin si m-am uitat la cateva jucarii bebelusi 6 luni, ciudat, dar mi s-au parut interesante. Totusi cand am ajuns acasa m-am uitat si pe internet, in speranta ca voi gasi ceva asemanator, acel ceva ce imi va aduce aminte de prima jucarie a Mayei.

Am vazut o multime de jucarii pentru bebelusi, dar nimic care mi-ar fi trezit nostalgie, si atunci mi-am adus aminte de jucarii pentru bebelusi de la EduClass, stiam ca aici voi gasi ceea ce caut, si asa a fost.

Ciudat, dar acest tip de jucarie i-a captat atentia mult timp, si a facut-o sa rada ori de cate ori cineva se juca cu ea.

Iti zic sincer ca nu dadeam importanta acestor detalii, precum pentru ca varsta sunt potrivite unele jucarii, dar de cand Maya a intrat in viata noastra, am inteles aceste lucruri. Pentru ca sa fim seriosi ce parinte isi doreste ca cel mic sa se inece din cauza unei jucarii neadecvate varstei lui?

Pe cei mici ii atrage tot ce este colorat, si mereu se va bucurat la un cub in culori, de aceea pentru un pitic de 6+ luni aceste cuburi vor fi perfecte.

Pe EduClass.ro am gasit o multime de jucarii bebelusi ieftine, potrivite pentru fiecare perioda din viata unui copil. Eu am decis sa acord atentie acestor

detalii, pentru ca stiu sigur ca nu voi regreta niciodata, mai ales ca un copil este foarte curios, si mereu va incerca sa bage in gura ceea are in manute. ,
Am inteles asta la timp, si fetita mea s-a jucat cu jucariile adecvate varstei, si voi incerca sa respect acest aspect. Alege jucariile potrivite varstei copilului tau, mai tarziu iti vei multumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *