Schauma Nature Moments-Buzzstore

Uite ca a venit timpul sa vorbesc despre samponul Schauma Nature Moments, produs primit pentru testare in urma campaniei organizate de Buzzstore. Trebuie sa iti spun sincer ca nu credeam ca voi fi selecta, si ca m-am bucurat foarte mult cand am primit coletul, pentru ca eram curioasa sa vad ce tip de sampon mi se potriveste.

Nu stiam ce va contine coletul, asa ca nu puteam decat sa astept pachetul, pentru a-mi stabili un plan de bataie, asa ca imediat ce l-am primit am facut cateva poze, uite ce contine coletul:

  • ghidul buzzstore
  • un sampon Schauma Nature Moments
  • Balsam – in cazul in care in colet era alta varianta de sampon, nu cea cu lavanda – atunci primeai doua sticle de sampon.
  • 6 brosuri informative – una pentru tine si 5 pentru prieteni tai
  • 5 cadouri pentru prieteni tai – saculeti parfumati cu lavanda.
  • 1 cadou special pentru tine – o lumanare parfumata.

Am impartit cele 5 cadouri prietenilor mei, si le-am povestit cateva impresii despre acest sampon nou.

De asemenea ma inceput sa pun la incercare acest sampon, dar si lumanarea parfumata, pentru ca trebuie sa recunosc ca intr-o ambianta placuta, totul este mai frumos, si mirosul de lavanda a inceput usor, usor sa fie pe placul meu.

Daca la inceput nu aveam o impresie buna despre sampon, pentru ca mirosul acestuia nu era pe placul meu, dupa ce am vazut cat de bine se intelegem parul meu cu el, am decis ca trebuie sa ii dau o sansa, pentru ca pana la urma nu mirosul conteaza, ci efectul asupra parului, si de cand il folosesc parul meu arata mult mai bine, si este mai usor de periat.

L-am supus mai multor incercari, pentru ca se stie ca parul uscat cu uscatorul se poate deteriora, dar si a ondulatorului, cu toate astea, parul meu nu a avut de suferit, ci pur si simplu a aratat impecabil si sper uimirea mea nu se vad semnele utilizari acestor aparate.

Recunosc ca acest sampon a devenit preferatul meu, pentru ca il folosesc la fiecare spalare, si o data cu acesta si kit-ul pentru regenerarea parului de la Gerovital.

In concluzie, noul sampon Schauma Nature Moments este foarte bun, fiind tipul de sampon in care poti avea incredere, pentru ca il lasa moale si curat dupa fiecare utilizare,

Il voi recomanda tuturor cunoscutilor, si cu siguranta il voi recumpara.

Multumesc #buzzschauma si #naturemoments pentru ocazia de a testa acest sampon, este unul foarte bun si chiar daca mirosul nu este pe placul meu, eficienta samponul ma face sa trec peste aceasta problema.

2 comentarii la „Schauma Nature Moments-Buzzstore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *