Veioze si lampadare

Ai observat ca in unele reclame, pe fiecare noptiere este cate o veioza, sincer iti spun eu am observat, dar cumva atentia la acest detaliu se trage inca din copilarie. Iti voi spune o mica poveste si apoi revin la veioze si lampadare, pentru ca are legatura cu acest subiect.

cand eram copil, imi placea sa ma furisez pe langa camera parintilor mei si sa ies afara, nu te gandi ca plecam cine stie pe unde, ci doar stateam la poarta cu copii dupa ora de culcare. Lucru inaccesibil pentru parintii mei, care considerau ca zilele de scoala sunt zile in care am nevoie de multa odihna si in care trebuie sa ma culc devreme. In perioada aia nu as fi recunosc ca aveau dreptate, dar acum o fac, pentru ca imi amintesc cat de obosita ma simteam ziua urmatoare la scoala.

Totusi intr-o seara, pe cand eram mandra de mine ca am reusit sa intru in casa fara sa ii trezesc pe ai mei, ma lovesc in plin de dulapul de la bucatarie, ironic, mai ales cand stiu ca mereu a fost in acelasi loc, dar uite asa ma reusit sa ii trezesc pe amandoi, si sa imi tina astfel o morala, care s-a lasat cu o pedeapsa minunata.

Revenind la subiect daca aveam si eu cateva veioze prin casa in aceea perioada, sigur scapa de pedeapsa, dar nu a fost sa fie, si uite ca acum am ajuns sa caut lampadare pentru a evita astfel de situatii, stiu sigur ca si fetita mea va face astfel de trasnai cand va creste putin mai mare.

Pentru ca timpul nu prea imi permite sa caut din magazin in magazin modelul de veioza dorit, am ales ca caut in magazinele online, si inainte sa termin vreau sa iti arat cateva modele uimitoare, perfecte pentru orice locuinta. Fie ca alegi sa le folosesti pentru decor sau pentru birou, atunci cand tu sau copilul tau lucrati pana seara tarziu, aceste veioze si lampadare sunt absolut minunate, si pentru ca trebuie sa o spun, dau un alt inteles cuvantului elegant.

Tie care iti place cel mai mult, pentru ca pe mine m-au fascinat amandoua.

Un comentariu la „Veioze si lampadare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *